Nejde instalace Windows XP profesional

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Dok 15. 9. 2005 18:47

Zkouším nainstalovat WXP prof na základní desku MS-6712 KT3V, procesor AMD Athlon XP 1800+, 256MB RAM, ale instalace projde pouze do načtení systémových souborů do RAM a dále se nespustí vlastní instalace. Zkoušel jsem změnit všechny komponenty mimo CPU a základní desky. Stejně tak se chová při instalaci W2000, Windows98 nainstalovat jdou.
Prosím o radu jak nainstalovat XP.
Dok
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Benjamin 15. 9. 2005 19:14

A to se zasekne a nekomunikuje, nebo "umre" s nejakou chybovou hlaskou?
Umělá inteligence není soupeř pro přirozenou hloupost.
Benjamin
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod jirkapx 15. 9. 2005 19:24

Jestli jsi mel pred tim na tom harddisku windowsy, tak si vsechno zazalohuj, zformatuj disk a zkus znovu instalaci. Me to jednou pri stejnych problemech pomohlo.
jirkapx
Junior

Odeslat příspěvekod JIV 15. 9. 2005 19:26

Jak sa uz pisalo vela krat: NT systemy su citlivejsie na nekompatibilitu ako Win9x...by som povedal ze ti tam nieco spolu nesedi

alebo aj zle cd...
All living things must eat.
As I have said, all living things must eat.
Podpora X
JIV
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dok 15. 9. 2005 20:16

To není můj PC, disk jsem zformátoval před instalací, a dělá to stále dál, instalační CD je v pohodě, myslím že s HD to nemá nic společné, protože se nedostanu ani na formátování ani na kopírování souborů na disk.
Dok
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cz01 26. 9. 2005 21:45

Zkuste ještě přehodit RAM do jiného slotu mě to pomohlo.
cz01
Junior

Odeslat příspěvekod christian 26. 9. 2005 22:10

Obvykly problem.. Win 2000 a XP jsou narocny na hardware. Tzn. ta chyba co se neprojevi u Win 9x se projevi u 2000 a XP..

Ja jsem takhle narazil na vadnou RAMku.. Ve Win 98 to slo a pri instalaci win 2000 modry obrazovky..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod oX!de 26. 9. 2005 22:25

Mel jsem stejny problem ale u jine desky po aktualizaci biosu vse slo bez problemu :wink:
oX!de
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lout 26. 9. 2005 23:16

mě to dělalo,když jsem měl CD-ROMku špatně najumperovanou.Byla slave a kšanda master.
lout
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kysa 27. 9. 2005 01:22

Mě to dělal špatně chlazenej procesor.
Kysa
Mírně pokročilý


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků