Stránka 1 z 1

automaticke prehravanie CD - po čase nefunguje autorun

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 9. 2005 20:13
od morbidangel
zdravim vsetkych !! neviete mi poradit ? Mam OS WIN XP PROFESIONAL a zrazu mi prestalo automaticky pustat cd takzvany autorun po vlozeni cd do mechaniky a to vzdy po preinstalovani OS. najprv to ide asi tyzden a potom nic. neviem kde je problem ...poradte!!

//adams: Upraven název threadu

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 9. 2005 20:55
od Eross
-no to vyzera na nejaky zasah do registrov...
-skus precistit comp pomocou nejakych programov....

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 9. 2005 07:39
od Bigis
Já bych spíš řekl, že je to dobře, protože ne každé CD je bezpečné. Ale, zkus se podívat sem:

START -> SPUSTIT -> napiš: gpedit.msc -> (v levém polookně) Konfigurace uživatele -> Šablony pro správu -> System -> (v pravém polookně) Vypnout automatické přehrávání (dvojklik) a podívej se co tam je nastaveno.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 11. 2005 00:03
od X__
Zrovna před chvílí mi nějaká mrška odrovnala autorun (když nechci aby se mi spustil, přidržím Shift), zde je postup na zapnutí (leckdy obyčejné zapnutí ve Win nepomůže), je to na Win XP, 2000, NT:

spustit Registry Edit (editor registrů) > HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Services/CdRom/AutoRun

0 vypnout, 1 zapnout

Restartovat PC ...

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 11. 2005 22:22
od oldbrowser
Díky X, podle Vaší rady se mi podařilo odstranit problém z 50%, jinak řečeno u jedné mechaniky mi autorun funguje (DVD RAM LG GSA-4163B), ale u druhé (DVD ROM Sony DDU 1621) zůstalo vše při starém. Tzn. že po vložení CD (DVD) do této mechaniky se medium nespustí, ani se neukáže okno s dotazem, co chci pro otevření použít.
Máte někdo dobrou radu? Díky !!!

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 11. 2005 22:32
od X__
oldbrowser: A nemáš jí třeba vyplou jen tady?

Explorer (průzkumník) > pravou myší na mechaniku > vlastnosti > přehrát automaticky > a nemáš tam náhodou vybrané: neprovádět žádnou akci? (u jednotlivých typů)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2005 13:28
od oldbrowser
Ne ne. To je všechno v pořádku. To bylo první co jsem zkontroloval, když jsem zjistil, že mi autorun nefachčí. Zrada bude někde jinde. Ale kde ???

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2005 14:06
od Imhotep
skus pouzit Tweak XP tam by sa to malo dat nastavit

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2005 15:21
od kernel_panic [passed]
TuneUp Utilities 2006...

Obrázek

samozřejmě, že to jde i v registrech, ale vidím, že se to ani po několika dnech nezadařilo...to je příliš mnoho promr*anýho času na takovou pitomost...

* = h, třeba...

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2005 22:10
od oldbrowser
to kernel_panic [passed]:
Díky za radu, už mám TuneUp Utilities 2006 se vším co k nim patří doma. Vyzkoušíme, uvidíme ...
:!: :?: