Zaplaty pro Windows XP ke stazeni; neoficiální roll-up

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod x-father 5. 2. 2006 15:12

No tak jako cinnost je to zasluzna, ale instalace dulezitych zaplat je ta mensi starost. Obvykle se stahnou rychle.

Horsi je to u zaplat ktere nejsou dulezite - myslim ty SW update typu MP10 atd... (hodi jich to pri cistych CP pro asi 8). Maj totiz od MS nastavenou nejakou nizssi prioritu a stahujou se neuveritelne dlouho. Zaktualizovat tech 33 dulezitejc je moment a pak trva pul hodiny tech dalsich 8.... :-(

Co udelat balik na to?
ABEL: všichni, kdo odmítají vzít si mé názory za své, jsou idioti.
x-father
Pokročilý

Odeslat příspěvekod adams 5. 2. 2006 15:22

Hm.. jenže na to je moratorium od MS. Každý kdo po tom touží má.. tak nějak projít... ověřením pravosti Windows. A kdo tohle neví, ať hodí šutrák :mrgreen:.
-
adams
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Calhoun 5. 2. 2006 15:38

to oooooooooo:
Zajimave, podle ceho jsi ten balicek vyrabel a kdy? Je temer identicky s mym starym balikem ktery byl ale jeste o neco vetsi, pres 40 zaplat, cca 66MB. Daval jsem ho dohromady postupne cca rok od vydani SP2 ale po nejake dobe jsem si vsimnul ze Windows Update uz nektere ze starsich zaplat v tomhle baliku nevyhledava a misto doho dava nove. Predpokladam ze nektere nejnovejsi zaplaty opravuji i chyby zaplat starsich, jinak si neumim vyvetlit proc nektere zaplaty ktere WindowsUpdate pred cca rokem daval nutne k instalaci ted ignoruje. Delaji v tom bordel MS :x .

to x-father:
Obcas jsem i na relativne rychle lince cekal na stazeni tech cca 30ti kritickych zaplat neprijemne dlouho (pretizeny WindowsUpdate, nevim :? ). No a nez cekat 20-30 minut nez se tech 50MB laskave postahuje tak to si radeji udelam balik ktery to nainstaluje za par minutek :) + docela casto instaluju na pocitacich ktere maji internet tak pomaly ze by tech 50MB slo hodinu. S tema SW updatama mas pravdu ale je mozne je stahovat a pak umistit na netu volne pro stazeni?
Calhoun
Pokročilý

Odeslat příspěvekod XXTeens 5. 2. 2006 15:46

Calhoun píše:ale po nejake dobe jsem si vsimnul ze Windows Update uz nektere ze starsich zaplat v tomhle baliku nevyhledava a misto doho dava nove.

Protože kumulativní opravy...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod haklo 5. 2. 2006 17:00

Už ho soskám... :lol:
Naposledy upravil haklo dne 5. 2. 2006 17:45, celkově upraveno 1
haklo
Junior

Odeslat příspěvekod botepidemic 5. 2. 2006 17:10

[quote="Pytlík";Nešlo by to šoupnout jinam, než na Rapidshare? My, co máme neveřejnou IP jsme totiž nahraní, máme jen minimální šanci něco sosnout.
botepidemic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod yarik 5. 2. 2006 17:13

Mám 3 neveřejný IP a nemám problém ze stahováním z Rapida
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 5. 2. 2006 17:42

No ja to stahoval z cdr.cz mohl bych z winupdate-neni problem ale tam to je desne pomaly.Delal jsem to minuly mesic nekdy v pulce a vybral jsem kriticke zaplaty + asi 2 ktere jsem povazoval za dulezite.Navic aby zmatku nebylo malo mam win upraveny v NLITE tak jestli mne pamet neplete pro zmenu jsem tusim jednu nebo dve vynechal protoze to resi vypnuti nebo vubec nepouzivani sluzby.Navic na cdr.cz musi jit clovek vzdy mesic po mesici a tim se mi stalo ze napriklad jsem dal do balicku zaplaty ktere byt kriticke tam byt nemusi-jak bylo spravne receno resi to kumulativni.Ovsem nicemu to nevadi a byl to i duvod proc jsem je radil postupne dle data vydani-tim padem davka to pusti stejne jako kdyz si stahuji z autoupdate.
Legrace je ze zaplaty stahovat z winupdate muzu nejak mne ani neoveruji :) ovsem nedokaze to tam zjistit ktery zaplaty uz mam v PC.No to jsou ty vyhody a nevyhody vlastnorucne upravovanych instalacek. :)
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JIV 5. 2. 2006 20:17

jezis z toho rapid to snad nikdy nepojde :(

hodte mi sem ten batak a zoznam HF pre EN....pls
JIV
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Pytlík 5. 2. 2006 22:40

K tomu stahování z Rapidu: Holt v mém případě sedí za veřejnou adresou příliš mnoho vlčáků na stahování a tak se já při každém pokusu o Rapid dozvím, že buďto právě stahuji, nebo že mám nějakou dobu počkat. Párkrát ta doba byla nějakou minutu a tak jsem si řekl, že to zkusím přečkat a skutečně jsem se minutu neustále pokoušel stahovat. A ejhle, vysledek se dostavil - po minutě jsem se dozvěděl, že mám asi tak hoďku posečkat. K popukání.
Pytlík
Pokročilý

Odeslat příspěvekod janci2 6. 2. 2006 09:31

Vyzerá to dobre.AK som dobre pochopil poradie inštalácie:
win +sp 1
sp 2
uvedené updaty

Ak som to zle pochopil,opravte ma.
Jany
janci2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Calhoun 6. 2. 2006 09:51

janci2 píše:win +sp 1
sp 2
uvedené updaty

/quote]

Ano, presne tak.
Calhoun
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Robo_at_hotmail 6. 2. 2006 10:16

Zdravim vsetkych,
Mam milion otazok:
1. Ako som si vsimol, od oooooooo a od Calhouna su rozdielne baliky potrebnych updatov.
Adams(Admin)> Je mozne ze porovnanie zlyhalo preto, lebo oooooo (ktory mal zaplat viac) ma instalnute dajkake applic.?

2. /passive a /norestart su parametre pre BAT na vsetky updaty, nemylim sa?

3. Stiahnem si updaty (exace) pre moju winxp home a chcem vyrobit davku > mozete sem supnut bat alebo je cely bat iba poskladany z
KB*.exe /passive /norestart ?

....
1 000 000. predpokladam ze updaty idu z toho isteho FTP - vieme odkial? - urobil by som si davku pre Download Express a cucol to rovno z webu M$ - jasne rychlejsi konekt ako z rapidshare.de

Dakujem za pomoc :wink:
Robo_at_hotmail
Junior

Odeslat příspěvekod Calhoun 6. 2. 2006 10:58

Robo_at_hotmail píše:Mam milion otazok:

1. Ja oooooooo jsme pouzili jinou metodu vyhledavani zaplat - ja stahoval POUZE ty zaplaty ktere WindowsUpdate oznacil za nutne stahnout, oooooooooo stahoval zaplaty tak jak vychazely + v jeho baliku jsou teda s nejvetsi pravdepodobnosti nejake navic. Idealni by bylo si stahnout oba baliky a vyzkouset je :) .

2. Ano a ne - kriticke zaplaty v baliku je mozne instalovat v pasivnim modu a bez restartu, pro nektere SW updaty (GDI Detection Tool myslim treba) to neplati. Ale pokud instalujes kriticke updaty tak ano, staci /passive a /norestart u vsech zaplat.

3. ano, viz. BAT davka v mem prvnim prizpevku.

PS
Pokud planujes hned neco instalovat tak zkus stahnout ten muj... jsem zvedavy na reference, jestli funguje OK, prece jenom jsem nemel moznost testovat to na takovem mnozstvi PC :) .
Calhoun
Pokročilý

Odeslat příspěvekod fantazi1983 6. 2. 2006 14:27

A co tak ist na http://www.softwarepatch.com tam stiahnut vsetky updaty ktore boli vydane,vycistit windows od sprostosti typu helpfile a pod,nasledne updaty aj s ovladacmi intergrovat pomocou n-lite do instalacky windowsu. Tym padom odpada dodatocne instalovanie "pochybnych"rar balikov, ovladacov. Doba instalacie po takejto uprave? cca max 45minut a nieje potrebnych tolko restartov. Najlepsia vyhoda ? hned po instalacii a prvom spusteni mam vsetky updaty aj drivre v systeme a instalujem dalsie potrebne programy <office a pod > Co mi poviete na toto ?
fantazi1983
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka