Zaplaty pro Windows XP ke stazeni; neoficiální roll-up

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Mr.Enter 25. 3. 2006 11:33

Chtel bych se zeptat kde jdou stahnou (nejlepe z oficiálnich zdroju) exe aktualizace na win xp. Diky
Mr.Enter
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 25. 3. 2006 11:54

Oficialni- WNDOWS UPDATE,jinak cdr.cz je snad dostatecne seriozni.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod adams 25. 3. 2006 12:09

Nibur píše:Ja by som potreboval niečo podobné pre w2000 po SP4 ,neviete poradiť kde by som to našiel .
Vopred vďaka

Tady: http://www.cdr.cz/a/15290 je odkaz na opravený rollup od MS ze září 2005 pro česká i anglická win, novější updaty holt asi kus po kuse od MS.
-
adams
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mr.Enter 25. 3. 2006 18:54

ale kde pak najdu ten exe soubor - jde mi o to abych to pak mohl Nlitem integrovat do instalace, ale nemuzu najit to instalacni exe toho souboru (winy mi to rovnou nainstalujou :P ) Diky.
Mr.Enter
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 25. 3. 2006 19:09

Rollup-nebo cdr.cz sekce bezpecnost nebo diskuze zde v TOMTO threadu :D ,jestli je ten odkaz jeste funkcni.V rollupu sou exe jinak vyhodnejsi je integrovat sp2 do nlite a zaplaty mit na cd- rw nervat je primo do instalacky.Radej si udelam XPSP2 integrovane a rw s batakem vzdy aktualnim.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ditechi 25. 3. 2006 19:10

Tak som si presiel celu tuto diskusiu, ale - ktory z tych troch balikov tu uverejnenych mam stiahnut? :-).
ditechi
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 25. 3. 2006 19:48

Muj balik byl jen na porovnani-neni na nej odkaz na net,takze zbyvaji ty dva a mas to fuk stahni ten co je aktualnejsi a dososni unorovy a breznovy zaplaty.Pokud link uz neni aktualni musis jit mesic po mesici a stahovat kriticke prave z cdr.cz ke kazde je popis,takze ja treba nektere kriticke nestahuju ponevadz pokud sluzbu kterou lata vubec v PC nemam protoze mam vykuchany vidle tak ji nebudu stahovat ze jo...
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ditechi 26. 3. 2006 14:17

Mno, tie linky sice funguju, ale prakticky sa to neda stiahnut -> ne megaupload je stale kvota pre moju krajinu pouzivana a z rapidshare mi to po par MB spadne......
A z cdr.cz je to pracne vyhladavat rucne, to si mozem na to vyclenit tyzden aby som to vsetko postahoval :-\

Neni nieco pokope na nejakom stabilnejsom serveri?
ditechi
Junior

Odeslat příspěvekod Nibur 27. 3. 2006 12:47

Stade som to stiahol , ale po nainštalovani mam problem že mi nenabehne stranka windows update a ked tam idem priamo na nej sa mi to vždy zasekne.
Preto by som potreboval nejaku opravu potoom rollupe ,,/alebo odkaz na inu stranku mimo maicrosoftu kde sa by dala stiahnuť oprava.
Vopred vďaka za pomoc
Nibur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oooooooooo 27. 3. 2006 13:04

Na ty strance se ti to sekne protoze musis mit povoleno active x.Bez nej zadne overeni-bez overeni...dal to znas.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod michal.diablo 27. 3. 2006 13:12

rychlo a jednoducho si updaty stiahnes z http://www.softwarepatch.com/windows/
michal.diablo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nibur 27. 3. 2006 14:25

šikovná stránka ale mam win2000 cz ,
Nibur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oooooooooo 27. 3. 2006 14:35

Nibur píše:šikovná stránka ale mam win2000 cz ,z/quote]

V tom pripade jsi jiste postrehl ze sis stahl updaty pro XP.Aspon pokud vim porovnavali jsme paky pro XP.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Adam Bernau 29. 3. 2006 21:03

Panove diky moc za zaplaty, usetrilo mi to spoustu casu. :!:
Adam Bernau
Junior

Odeslat příspěvekod x-father 29. 3. 2006 21:10

No stejne je nejvetsi wopruz ty softwarove zaplaty nez jen ty dulezite update.

Rek bych ze ty ostatni veci se stahujou strasne pomalu (napr service pack office, MP10, NET.framework 2.0 atd..).

Ja sem ted v praci rozbehaval automatickou instalaci widli a SW ze site a nacpal jsem pod to temer vsechny updaty a softwarove aktualizace a setri me to fakt zpoustu prace...
x-father
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka