Stránka 1 z 1

nLite > ze stavajici instalace????

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 2. 2006 10:58
od kriznik
zdravim
resim takovy "problem" mam ntb od Sony a tam je samozrejme predinstalovane win se vsemoznyma kravinama ktere nechci

rad mam cisty system, ktery si udelam sam
nicmene je problem s tim ze drivery ktere samo Sony ma na svych strankach k tomuto konkretnimu modelu v novych winech nefakci, nebo nefakci spravne

a proto bych rad zjistil, zdali existuje nastroj typu nLite, ktery ale pouzije drivery a registry keys, ktere jsou relevantni do nove instalace ??? to by mi velice pomohlo

(protoze bez tappingu na trackpointu se pracovat neda > a to treba dodany driver dela ale v nove instalaci neni) ... ;/

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 2. 2006 23:39
od hekrhy
ja bych to zkusil takhle....urcite mas nejake cdcko, z kterych nahrajes uz hotovou instalacku winu (treba upraveny ghost, videl jsem to tak u aceru), tak to tam hod a pak pomoci XPLITE orezej system o vsechny nepotrebne veci, vycisti a nastav system jak potrebujes...pak je nejlepsi si jeste vsechno zalohovat (treba tim norton ghostem), kdyby to nahodou spadlo nebo chtelo reinstall... 8) sice xplite se nevyrovna nlite, ale i tak se da zrychlit start systemu a vlastne cely windows docela slusne, navic kdyz si to zalohujes, tak pak nemusis pracne vsechno osekavat znova :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2006 01:22
od kriznik
sony ma recovery media > 2x DVD a certvi co tam je system a co drivery, podle struktury tech medii jsem toho moc nevycetl

co se osekavani tyce > ja to vpodstate ani nepotrebuju osekat, nijak mi nevadi par sluzeb navic, ale nemam prilis duveru k systemu od firmy ktera si hraje s DRM ;)
takze vlasne potrebuju prenest stavajici FUNKCNI drivery do nove instalace windows

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2006 07:41
od Fórum
Nebo použij Driver Genius Proffesional, kterým si současné ovladače zazálohuješ, pak nainstaluješ novej systém a vrátíš je tam zpět.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2006 20:58
od kriznik
dik za tip, tenhle soft neznam, snad bude fungovat ;)