Stránka 1 z 1

neprestanou fungovat neorig. WinXP po instalaci SP2?

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2006 16:13
od Fuckir
cusik chci se zeptat jestli kdyz nemam originalni verzi Windows XP a chci si nainstalovat SP2 jestli me to nejak neoblozi nekde sem cet ze pak prestaly fungovat XPcka nemate s tim nekdo skusenosti??

// Howard - upraven nazev, kdyz to neudelas sam ...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2006 16:19
od Mobil-man
kdyz jsem jeste mel ileg. xp a zkousel tam hodit SP2, tak mi to napsalo, ze mam klic, ktery se schoduje s nejakou databazi ukradenych...a proste to SP2 nenainstaluje.
ale ze by nesly? to ne...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2006 16:22
od x22
Mam originalne Windowsy a aj tak som pred instalaciou SP2 (a internetu) vsetko radsej zazalohoval (obraz disku), ale problemy nenastali.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2006 16:51
od Weslo
no moje zkušenost je taková že to šlo v pohodě..ale nevím jak s aktuálním SP2..už je to dávno...cca rok

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2006 17:16
od Pytlík
Ony nastávaly problémy, nastávaly - ale pokaždé to bylo spojeno se spywarem. Takže napřed vyčistit poítač od spyware a teprve potom aplikovat SP2.

Re: SP2

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2006 17:24
od botepidemic
Fuckir píše:cusik chci se zeptat jestli kdyz nemam originalni verzi Windows XP a chci si nainstalovat SP2 jestli me to nejak neoblozi nekde sem cet ze pak prestaly fungovat XPcka nemate s tim nekdo skusenosti??


no uz by mozna stalo za to si stahnout corp s integrovanym sp2 a nejnovejsima aktualizacema...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2006 21:54
od X__
Nainstalovat znova Win XP s integrovaným SP2 je ta nejlepší volba ... při plácnutí SP2 do jetých Win XP jsem slyšel o značných problémech. To co ty doporučuji jsem také tak před rokem udělal ...

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 7. 2006 19:23
od eMKa Slovensko
ja mam za sebou aj instalaciu SP do WinXP+SP1 a potom na ne SP2 doinstalovat hned po instalicii, ale aj WinXP+SP2 a nemal som problemy ani raz

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 7. 2006 20:26
od Tonda-B
Pokud nemáš crack, SP nenainstaluješ.

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 7. 2006 23:13
od mousefromhouse
Budou fungovat dal, dneska sem formatoval disk a zrovna instaluju SP2 : ))

Re: SP2

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 7. 2006 00:05
od cIIII
botepidemic píše:
Fuckir píše:cusik chci se zeptat jestli kdyz nemam originalni verzi Windows XP a chci si nainstalovat SP2 jestli me to nejak neoblozi nekde sem cet ze pak prestaly fungovat XPcka nemate s tim nekdo skusenosti??


no uz by mozna stalo za to si stahnout corp s integrovanym sp2 a nejnovejsima aktualizacema...


moje řeč..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 7. 2006 08:57
od CZJesus
Pripadne pokud jsi pouzil neco na vypnuti aktivace budes muset pocitat s tim ze po instalaci SP2 budes muset tu utilitku pouzit znovu ( vlastni zkusenost , ovsem mam orig. OEM a absolutni nechut k aktivaci po telefonu )