Stránka 2 z 3

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 9. 2006 11:38
od Abox
2Ansambla: kdes to vzal, ze je to pouze pro WNT a W2k..?
Si to prvne zkus...osobne odzkouseno, kdyz ti nekdo donese PC na servis a ani se neraci ti sdelit hesla, nic jineho stejne nezbude.

CIA Commander 1.0....First Tool that gains full access to a NT/Win2000/XP Partition (NTFS).

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 9. 2006 23:39
od ethano
Ansambla píše:
Paulxp píše:Jednoducho cez F8 do nudzoveho rezimu prihlasit sa ako Administrator (lebo len cez nudzovy rezim je viditelny) a zmenit prava na tvoj ucet... to je velmi jednoduche ze ?
Viem, že pri inštalácii WinXP do uctu Administrator nebolo zadané žiadne heslo. Reštartovat som, prešiel som do núdzového režimu, chcel som sa prihlásiť ako Administrátor a PÝTA TO HESLO. Nezadám nič - opäť pýta heslo, dám medzerník - a opäť pýta heslo. -color=red]Asi to nebude až taká pravda.a/color]


Pokud nikdo nezadal heslo admina při instalaci, tak ho tam zadal později :)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 9. 2006 07:47
od cache
Paulxp: trebes blbosti, aj Administrator-ovi sa samozrejme heslo nastavit da. A otec zrejme nieje az taky blbec aby ho to nenapadlo.
Ansambla: zrejme ti to zakazal z nejakeho dovodu. Zeby si nainstaloval nejake cracknute veci? Zeby si zaviril cely comp? Ze by to bolo jeho pracovne pc? Porozmyslaj preco ti to zakazal..

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 9. 2006 16:02
od Ansambla
ethano píše:Pokud se jedná o lokální (tzn. ne doménové) účty, a některý z adminů nemá příliš složité heslo, stačí jít na http://www.loginrecovery.com/ . Po několika minutách jsou hesla rozluštěna. o/quote]
Všetko je tak ako si napísal, ibaže to po spracovaní zaslaného súboru UPLOAD.TXT to pýta aktivačný kód. Mohol by si mi prosín řa ten kód zaslať na email?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 9. 2006 16:27
od ethano
Ansambla píše:
ethano píše:Pokud se jedná o lokální (tzn. ne doménové) účty, a některý z adminů nemá příliš složité heslo, stačí jít na http://www.loginrecovery.com/ . Po několika minutách jsou hesla rozluštěna. o/quote]Všetko je tak ako si napísal, ibaže to po spracovaní zaslaného súboru UPLOAD.TXT to pýta aktivačný kód. Mohol by si mi ten kód zaslať na môj email?a/quote]


Pokud vím, tak to po mně nikdy aktivační kód nechtělo, po uploadu souboru sem: http://www.loginrecovery.com/instructions.html se po několika minutách podívám sem: http://results.loginrecovery.com/check.aspx?email=emailova@adresa.cz a všechna relativně jednoduchá hesla jsou tu. Pokud ale má administrátor heslo typu fGx.a7W,z6 tak asi bude třeba zkusit jinou cestu.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 9. 2006 17:24
od Ansambla
Mne to vypísalo: Your passwords have been found but they are only partially shown because you havn't yet supported the costs of running this tool by paying GBP 10.00 + VAT (approx USD 19.07 or EUR 14.85). To do this click THIS secure link. When you've finished payment type the activation code you get into this box and press enter: Activation Code: a tu teraba vložiť aktivačný kod

CLICK here to pay for priority access
When you pay you will be able to see all status 14 passwords in full.
If you want to use the free version of this service then revisit this page in 48 hours. (from the time you submitted the passwords). If you save this page to Favorites, then return in 48 hours, your passwords will be shown.

z každého hesla mi to ponúklo iba jedno písmenko a ostatné sú hviezdičky napr:
Administrator *p**********

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 9. 2006 17:28
od Abox
Vase heslo je nalezeno, ale uvidite z nej pouze cast, dokud nezaplatite :-)

Az zaplatis, uvidis zbytek. Jestli ne, tak se za 48 hodin vrat a heslo uvidis.. a to se vyplati..

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 9. 2006 17:30
od Ansambla
Abox píše:Vase heslo je nalezeno, ale uvidite z nej pouze cast, dokud nezaplatite
Preto by som poprosil niekoho, kto má aktivačný kód či by mi ho nezaslal ?

Hra na mačku a myš skončila.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2006 16:48
od Ansambla
Tak sa to podarilo. „CIA commander“ nachvíľu vyriešil vzťah medzi otcom a synom. Stačilo zobrať otcovi práva administrátora a obmedziť mu práva a sebe stanoviť práva administrátora. To ste mali vydieť tie popolníky na tvári môjho otca. Začal sa tváriť presne tak isto ako ja pred týždňom, keď ho táto spásomosná myšlienka „užívateľských účtov“ napadla a mne pridelil iba práva užívateľa. Počítač je už zas nastavený tak, ako sa patrí a užívateľske účty zmizli. Som zvedavý dokedy. Ako dlho to bude otcovi trvať až príde na to, ako zmeniť práva administrátora a začne byť zas chytrý. Len aby ho na konci jeho bádania nenapadla myšlienka zaheslovať BIOS, stanoviť bootovanie jedine z disku, vyblokovať bootovanie z FDD a CD a znova stanoviť „užívateľské účty“. To by som musel zasa prehľadávať túto diskusiu a hľadať, ako prelomiť zaheslovaný BIOS. Pre istotu to začnem hľadať už dnes,

Na záver ďakujem ABOX-ovi, ktorý tento softvare poradil. Zároveň sa mu ospravedlňujem za mylnú informáciu, že tento soft nepracuje pod WinXP. Pod WinXP šlape jedná radosť. Ďakujem aj ETHAN-ovi, za to že po 48 hodinách mi internet vygeneroval hesla administrátora a všetkých užívateľov.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2006 17:00
od JIV
nexces si uz zohnat vlastny pc?

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2006 17:02
od Ansam
Ako Administrator sa dá prihlásiť nielen cez nudzovy rezim, pri normálnom spustení PC stačí pri prihlasovaní sa kliknúť na hociktorý vytvorený účet - kliknúť myšou do roletky, ktorá sa rozprestrie a stlačiť CTRL+ALT+DEL+DEL a otvorí sa ponuka, kde si zadam meno Administrátor a vypíšem heslo.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2006 17:09
od hekrhy
Paulxp píše:...Jednoducho cez F8 do nudzoveho rezimu prihlasit sa ako Administrator (lebo len cez nudzovy rezim je viditelny) a zmenit prava na tvoj ucet...
jak jsi prisel na to, ze Administrator je viditelny jen v nouzovem rezimu, ze se pod nim nemuzes jinak prihlasit? :D

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2006 17:15
od mkmt
hekrhy píše:
Paulxp píše:...Jednoducho cez F8 do nudzoveho rezimu prihlasit sa ako Administrator (lebo len cez nudzovy rezim je viditelny) a zmenit prava na tvoj ucet...
jak jsi prisel na to, ze Administrator je viditelny jen v nouzovem rezimu, ze se pod nim nemuzes jinak prihlasit? :D


necuduj sa, taketo bajky tu predsa koluju stale

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2006 17:29
od Abox
V XP Home to tak je. Ne v Profi.

http://windowsxp.mvps.org/admins.htm

How to login as Administrator in Windows XP?

The built-in Administrator account is hidden from Welcome Screen when a user account with Administrator privileges exists and enabled.
In Windows XP Home Edition, you can login as built-in Administrator in Safe Mode only.
For XP Professional, press CTRL + ALT + DEL twice at the Welcome Screen and input your Administrator password in the classic logon window that appears.

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 9. 2006 04:53
od LGA
JIV píše:nexces si uz zohnat vlastny pc?

Mozna by stacil vlastni HDD, vyjde to levneji.