od salascz 24. 12. 2006 01:19
Dík že se snažíte mi pomoc ale ke všemu mám nějaké výhrady
1) to spown:
Pod XP-ckom si vypni jednoduche zdielanie (niekde v nastraveniach ale uz sa ma nepytaj kde.. ) a daj povolit Advanced sharing ci ako sa to volalo.. to ti umozni vybrat opravnenia pre sharing.. tam si skrtnes uzivatelou co chces a nechces aby mohli a mas po probleme.. len si musis najst kde sa ten sharing prepina

robil som to asi pred rokom takze si to uz nepametam..
Ja vim jak se odstranuje jednoduche sdileni, to samo odstraněné mám, jenže přes "klasiku" potřebuju mít u těch účtů na uživatele heslo... a to právě chci pořešit..
2) to dakto25
quote]mozes vytvorit u seba nove -pomocne konto, ktore musi mat aj heslo (napr. 123) a toto konto rozdaj ostatnym s tym ze ked ho zadaju prvykrat tak si ho daju zapamatat a ...
tohle zkusím, uz jsem to jednou dělal, ale pořádně to nefungovalo, resp. z ničeho to najednou tu tiskárnu ztrácelo...
3) to votrelec
tquote]no vyries to takto. tu vzdialenu tlaciaren spristupni pod guestom, ktoremu nastav heslo. potom tym tvojim pouzivatelom staci zadat meno guest a heslo len prvy krat, potom si to uz zapamata....
guesta nechci... pokud mu dám heslo tak se dostanu do bodu 2)
ale dík za reakce, zítra znova zkusím vytvořit to co je popsané v bodě 2), aby ten štědrý den rychlej utekl