Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Nargon píše:Ano urcite to na rychlosti pomuze. Ani sebelepsi cistici program nevycisti vse a neco se proste stale bude nekde zadrhavat. Format a nova instalace je jedina moznost jak system zrychlit.
Flavius píše:Tohle jsem vyresil jednou navzdy tim ze po naistalovani systemu a instalaci vsech programu ktere pouzivam si zalohuju regedit a pokud nastane problem vratm tam ten puvodni. Pomazat tech par veci nebo doinstalovat to co bylo potom je sranda .
Yankee_VB píše:kdy vyjde česká verze Internet Exploreru 7 a Windows Media Playeru 11.1/quote]
x-father píše:Obvykle pouzivam kazdy system nekolik let a nepreinstalovavam ani v pripade vymeny komponent jakodeska atd.... Zesytemu si delam pravidelne zalohy ghostem a v pripade problemu se da vratit treba o mesic dozadu, ale i k takovemu reseni jsem byl donucem sahnout zatim jen jednou.
Se systemem nemam zadny problem a stale funguje bezvadne.
Nechapu lidi, kteri resi vse preinstalovanim systemu a dokonce se jeste domnivaji, ze je nune nejenom system preinstalovat, ale i preformatovat disk.
Takovymto zpusobem se nikdy nenaucite udrzovat svuj system v bezvadnem stavu.
cyber kaktus píše:nekolik let? tak tim jsi me dostal, pokud nepouzivas pocitac pouze na word a excel tak nechapu jak se ti tohle muze darit, pak by mne napadlo jeste par moznosti 1. nemas internet 2. nebezis na windowsu
Yankee_VB > Pouzivas rezim spanku namiesto vypnut ?Len tak na okraj.
Yankee_VB píše:Zdravím,
asi se nejedná o tradiční problém, nicméně bych se chtěl zeptat, jestli se mi vyplatí zformátovat a nainstalovat nový systém (opět xp pro) po 1 roce a 7 měsících. Tady na fóru to někteří doporučují po roce apod. Jde mi o to, jestli se mi alespoň trochu nezrychlí systém - ačkoliv používám ccleaner pro čištění souborů i registrů, korektně vše odinstalovávám, systém se mi poslední dobou zdá hodně pomalý. Třeba po zadání hesla musím až 2 min čekat, než disk přestane číst. Vyřeším něco formátem? Zavirovaný systém nemám, používám relativně nenáročný Kaspersky IS 6, ve startupu mám jen nejnutnější programy. HW sestava je +- nadprůměrná.
Díkyu/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků