Stránka 1 z 1

Win XP + PC translator

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2007 14:23
od Evandro
Ahoj, mám takový zvláštní problém. Někdy se mi stane, že mi pod mými Win XP přestane fungovat PC Translator (napíše to takovou tu klasickou chybu - odeslat zprávu o chybách/neodesílat), ale to by třeba ještě nemuselo být tak divny. Ale je zvláštní, že je s tím spjaty i to, že mi prostě nejdou psat písmena s háčky nebo přehlasovany. Někdy to funguje v pohodě a hned třeba na druhej den to dělá toto. A navíc tu souvislost Translátoru s psaním háčků taky moc nechápu. Nevíte někdo v čem je problém? :-/ Díky za všechny konstruktivní odpovědi :-B

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2007 14:39
od X__
Jaká verze PC Translatoru a OS (SP1, SP2) a prohlížeče?

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2007 14:47
od Evandro
Translator 2005 i 2007, Win XP SP2, a jako prohlížeč používám Operu 9.12 (ikdyž teda nevím jak s tím prohlížeč souvisí :) )

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2007 14:53
od Streetfighter1
Jak to myslíš translator 2005 i 2007 - jako na jednom počítači a v jedno operačním systému??? :( jinak prohlížeč s tím souvisí tak že PC translator obsahuje i překladač webových stránek pro Internet Explorer, Mozillu a FireFox a také Word, Outlooka a Thunderbirda.

Jaká je přesně ta chyba.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2007 15:06
od Evandro
Streetfighter1 píše:Jak to myslíš translator 2005 i 2007 - jako na jednom počítači a v jedno operačním systému??? :( jinak prohlížeč s tím souvisí tak že PC translator obsahuje i překladač webových stránek pro Internet Explorer, Mozillu a FireFox a také Word, Outlooka a Thunderbirda.

Jaká je přesně ta chyba. /quote]
Už dlouho sem měl nainstalovanej Translator 2005 a když mi to začalo takhle blbnout, tak sem zkusil naivně 2007, že to třeba bude fungovat, ale bohužel. Jo na stejnym PC a stejnym OS. Jo a stím prohlížečem to je vlastně pravda, na to sem zapoměl :) Takže ted už mi jakštakš dochází ta souvislost... Ještě sem zapoměl podoktnout, že slovník spustit můžu, ale přímo program Translator ne :(

Ta chyba
Obrázek

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2007 15:09
od Streetfighter1
To jsi tu 2007 přeinstaloval přes 2005 nebo používáš fake složku???

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2007 15:18
od Evandro
Streetfighter1 píše:To jsi tu 2007 přeinstaloval přes 2005 nebo používáš fake složku???

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2007 15:34
od X__
Je možný, že se oba pletou dohromady, nebo vadí jiný umístění, občas se to stává ... taky možná ta Opera

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2007 15:39
od Evandro
X píše:Je možný, že se oba pletou dohromady, nebo tomu jednomu z ne C:/ vadí jiný umístění, občas se to stává ... taky možná ta Opera

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2007 15:45
od Streetfighter1
No řek bych že je budeš muset oba odinstalovat smazat zbytky a znovu nainstalovat doporučuju tu 2007 do adresáře který má transaltor automaticky přednastaven to jest C:/TRANSLAT po nainstalování korektně zaindexovat všechny slovníky a pak také nainstalovat aktualizaci no a mělo by to jít (máš doufám možnost přeinstalovat ten transaltor)

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2007 15:59
od Evandro
Streetfighter1 píše:No řek bych že je budeš muset oba odinstalovat smazat zbytky a znovu nainstalovat doporučuju tu 2007 do adresáře který má transaltor automaticky přednastaven to jest C:/TRANSLAT po nainstalování korektně zaindexovat všechny slovníky a pak také nainstalovat aktualizaci no a mělo by to jít (máš doufám možnost přeinstalovat ten transaltor)a/quote]
jo jo, mám možnost...nic jinyho mi asi nezbyde...tak zatím dík, v nejbližší volné chvílo se do toho pustím :)