Stránka 2 z 2

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 1. 2008 18:09
od Martas06
Kolik to CPUcko "topi"?? Ja mam Bartika standartne mezi 59-62C

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 1. 2008 20:50
od Weslo
jak které....
Já provozoval Athlona64 na 2,6Ghz pasivně chlazenýho při teplotách do 40°C
Core 2 je na tom jen o málo hůř - většinou to běhá mezi 35°C - 50°C

Jinak budeš pro Upgrade potřebovat desku pro AM2+ CPU(Phenom) , paměti(DDR2 800Mhz) a zdroj ATX 2.0.Pokud máš víc PATA disků tak asi i řadič - dnešní desky mají jen jedn PATA kanál (max. 2 zařízení)

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 1. 2008 19:13
od Weightlifter
Měl bych dotaz jak je to s tou chybou na těch Phenomech, jestli už to nějak vyřešili, nebo problém přetrvává?

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 1. 2008 20:51
od Smugl