Stránka 1 z 1

CO rikate na novy jadro AMD64-VENICE?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 4. 2005 22:28
od john123456
Jestli to bude jako jsem cetl par recenzi tak to bude skoro "revolucni" kousek pro overclocking uz se na nej tesim!!Jinak kdo by nevedel tak se recenzentum podarilo z 2GHz(3200+) pretaktovat na 2,8GHz(4400+nebo jako FX-55) BEZ ZMENY VOLTAZE!!!(1,4V default) :D :lol: :lol: :shock: :shock:

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2005 09:35
od šarik
Myslím, že AMD to tak nenechá. To by pak vyšší modely byly naprosto neprodejné!

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2005 19:07
od Hanis
recenzenti dycky dostanou ty nejlepší kousky,at se udělá dobré jméno pro nový výrobek!k normálním lidem se už nedostanou s tak dobrým OC

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2005 19:53
od adams
No, hezký, ale má zásadní chybu, je jen jedno :) Dávám si socialistický závazek, půjdu až do dualcore. (Pokud bude někdy dostupné pro normální lidi. )

Vzorky procesorů

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2005 23:50
od Bernie
Hanis> recenzenti dycky dostanou ty nejlepší kousky,at se udělá dobré jméno pro nový výrobek!k normálním lidem se už nedostanou s tak dobrým OC
d/quote]


No Hanisi, u AMD tomu tak opravdu není (a to o tom něco vím :D ). Recenzenti dostávají standardní procesory jako kdokoliv ostatní, někdy jsou to například rannější revize silikonu, takže jeji parametry bývají občas i horší, než ty, který si koupíš potom v krámě. Fakt je ale ten, že procesory se od sebe kus od kusu trošku liší, což se pozná třeba při přetaktování.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 4. 2005 10:15
od 05021201
Má ještě jinou zásadnější chybu. Nikdo neví, kdy bude k dostání.

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 4. 2005 15:33
od Mr.Qwa
Taky bych rád věděl kdy budou v ČR CPU s jádrem Venice dostupné. V některých zemích (na západ :-B) je už možné si je zakoupit. Jak jsem se koukal tak i u nás je už reselleři nabízí. Tož rychleeee :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 4. 2005 20:37
od DigitalDooM
mno možná ho budu mít tak do měsíce :) ale podle testů se podařilo model 3700+ (1MB catche) nataktovat na 3000Mhz z 2200Mhz což je AMD FX se vším všudy včetně catche :)

BTW: A643200+ venice šlo zatím na 2880Mhz což je o něco málo lepší než Winchcester takže největší výhoda venice bude přítomnost SS3 instrucí a lepšího řdiče pamětí :) což při stejné ceně je jistě vítáno :)

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2005 12:55
od Mr.Qwa
DigitalDooM píše:mno možná ho budu mít tak do měsíce :) ale podle testů se podařilo model 3700+ (1MB catche) nataktovat na 3000Mhz z 2200Mhz což je AMD FX se vším všudy včetně catche :)

BTW: A643200+ venice šlo zatím na 2880Mhz což je o něco málo lepší než Winchcester takže největší výhoda venice bude přítomnost SS3 instrucí a lepšího řdiče pamětí :) což při stejné ceně je jistě vítáno :)g/quote]


No mě osobně nejde až tak o OC či SSE3. Myslím že hlavní přínos je ve vylepšeném memory controlleru, což je i důvod proč na něj čekám a stále jedu na desce s nafouknutýma kondíkama :-/.