Stránka 1 z 1

Jak silný zdroj?

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 12:00
od Samuel Gordon
Budu upgadovat PC, vysledna konfigurace bude:

MB MicroStar RS480M2-IL - ATI Xpress 200
AMD Athlon 64 3000+ BOX, 939
DIMM 512MB DDR 400MHz CL3.0
2x HDD ATA 133 (Segate 80GB + WD 40GB)
1x DVD-RAM LG GSA-4163B
1x CD-RW Lite-ON
1x floppy

Jak vykonny by mel byt zdroj? Stacilo by 300W nebo radsi 350W?

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 12:07
od kangz
Daj tam minimalne kvalitny (znackovy) 350W zdroj. Pokial nebudes taktovat, malo by to stacit. Ak ides taktovat :D tak uvazuj 400W a viac skrz stabilitu.

Re: Jak silný zdroj?

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 12:35
od DigitalDooM
Samuel Gordon píše:Budu upgadovat PC, vysledna konfigurace bude:

MB MicroStar RS480M2-IL - ATI Xpress 200
AMD Athlon 64 3000+ BOX, 939
DIMM 512MB DDR 400MHz CL3.0
2x HDD ATA 133 (Segate 80GB + WD 40GB)
1x DVD-RAM LG GSA-4163B
1x CD-RW Lite-ON
1x floppy

Jak vykonny by mel byt zdroj? Stacilo by 300W nebo radsi 350W?


tak jelikož taktovat moc nebudeš moct jelikož ATI200 má opravdu mizerný potenciál k něhjakému takotvání
pak by mě zajímala GK jestli budeš se pokoušet se o crosfire ? takže spíče bych výbíral podle GK ...

a jakej máš na něj rozpočet ?

hlavne kvalitni

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 12:53
od xray0045
350 W zdroj by klidne stacil ale musel by byt opravdu kvalitni, pokud chces mit absolutni jistotu doporucuji Fortron 400W, opravdu velice kvalitni zdroj dostacujici takzka na vsechy bezne konfigurace a pretaktovani je potom lahudka, navic predpokladam ze napetove naroky komponentu budou stagnovat a tak bude tento zdroj vhodny i treba za 2 roky, za to vsecho ale budes muset docela dost zaplatit priprav si cca 1800,-

RE

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 12:53
od Samuel Gordon
Nechci vypadat jak pako, ale co to ma byt to "GK" a "crosfire"??? :oops: :?

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 12:56
od kangz
uz ale vyzeras .... :lol: :lol: :lol: :lol:

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 12:57
od Samuel Gordon
Sorry, ja su debiiiiiiiiiiiiiiil ..........

No tak graf. tam tak pul roku necham, jaka je a pak podle financni situace koupim nejakou trochu lepsi. Nepocitam se zadnou za majlant, ale tak kolem 3tis.

Crosfire? No to asi ne.....

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 13:00
od Samuel Gordon
2 kangz: Tak sorry, ale treba GK vubec nepouzivam ... IMHO spis GC

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 13:08
od kuzmo
ja su tiez debil ale GK bude asik Graficka Karta a crossfire si mozes vycitat na http://www.ati.com ...neviem ci si pamatas na revolucny objav s ktorym prisla ..aspon myslim GK resp graf.akcelerator Voodoo asice spojenia dvoch kariet a vyslednym dvojnasobnym efektom..mno taq to bude ten crossfire

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 13:14
od milosh
jak uz psal xray, doporucuju taky kvalitni znackovy zdroj, FORTRON 400W bude optimalni. Sam jsem si ho vcera koupil a zmena opravdu znatelna. Predtim jsem mel noname300W a treba po pridani tv karty do pc se mi to bcas sekalo, hry se mi obcas zasekly atd... akle ted uz to je vse uplne v pohode.

Zdroj jsem kupoval u nas v Usti n.L. za 1350kc !!!!!

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 13:14
od Samuel Gordon
Ted o tom tak premyslim - dyt GK je fakt uplna blbost. To je jak dybych napsal ZD (zakladni deska) - pise se MB (motherboard), takze i GC (Graphics card)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 13:15
od milosh
Trosku ot, ale vzdy sem videl GK :)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 13:20
od DigitalDooM
žádnej forton 400W ten už je dost drahej a není nic moc ...

Buď si vystač s Fortonem 350W (850,-) nebo Chieftec 410W (1200,-) a pak už buď levicom X-Alien 450W (1650,-) a nebo rovnou forton Bluestorm 500W (2122,-)