Moderátor: Moderátoři Živě.cz
DigitalDooM píše:mno s tím dokázat že AMD je ve hrách i o 50% pomalejší nemám absolutně problém ...b/quote]
Zlato ty si zmetok. Teraz ides dokazovat ze AMD je o 50% pomalsie? Pred chvilou si dokazoval ze Intel je o 50% pomalsi. Tak sa sam zo sebou najpr dohodni OK?
Berem ze je to preklep.
Tak potom nedristaj prazden reci a hod tu niaky dokaz!!!
Ten link nic nedokazuje. Zas su tam minimalne rozdieli akurat v mini rozliseni 640x480 AMD priepastne vedie.....Kto dnes hra hru na 648x480 ak ma doma dajme tomu 3.0GHz procesor a ako v tom teste pctuning graficku karu 6600GT???? Zas len dokazujes ze sa pozeras na cisla a ni ine nevidis....Ten test je tam iba pre dokreslenie ze na super mini rozliseni ma AMD priepastne vyssi vykon (samozrejme ze nie 50%) precitaj si ten tes odznova a pozri si v com su tie hodnoty TY ODBORNIK ako sa tu rad titulujes.
Tych 50% nikdy nedokazes. Podla vyjadrovania sa tomu nerozumies. 50% rozdie medzi dvoma obdobnymi procesormi od AMD a Intelu NIKDY NEBOL inak v tej chvili sa stava CPU z tohto duelu okamzite stava nepredajnym a hospodarska strata v tomto pripade I9ntelu by bola taka neunosna ze by to mohol zabalit.... Uz som ti tu takto par krat pomocou priamych odkazov na testy (tetokrat dokonca tebou vybrane) dokazal ze ib DRISTAS. Ako aj teraz.
Ano chcem aby si mi vypichol pasaze z toho testu ktore dokazuju tvje tvrdenia. Ja som si tu namahu dal... Dokazal som ti ze tvoje tvrdenia su dristy. Tak sa obhaj a nebud lenivy. Alebo ti staci iba vypisovat linky na testy povedat AMD je naj intel je o 50% pomalsi v hrach a si spokojny? TAK DAJ (neexistujuci) DOKAZ. A neohanaj sa testom v 640x480. Co tu nabuduce hodis. Test Doom 3 na displaji mobilneho telefonu pri rozliseni 82x82?
Realne testy. realne hodnoty. Podme...Bez dristov.DigitalDooM píše: samozřejmě až 50% je dost ale zdaleka to není tak časté jenže rozdíl kolem 25% už tam je a je vcelku často (možná je to i průměr) takže za stejné peníze (i za víc) jako koupíte P4 dostanete pro hry daleko použitelnější AMD ... BTW: krom toho i v dalších oblastech je AMD v současnosti výkonější takže jaski ani není co řešit ...
- Puchino
- Junior
DigitalDooM píše:AMD je výkonější ve všech oblastech ... ve hrách je průměrně o 20% rychlejší než ten konkurenční P4n/quote]
Takze ideme pekne dole. Dnes sme zacali na 50% rozdiele. Potom to uz bolo iba 25% a teraz je to 20%. Predpokladam ze do vecera to bude 5% a budeme sa moct zhodnut. Clovece excelentne si kadis do huby. EXCELENTNE. Jedoducho ludi ako ty nemam rad. Vela reci, malo skutkov (v tomto pripade bez dokazov)DigitalDooM píše://BTW: mám to otestované vyzkoušené a vím o čem mluvíms/quote]
_ja_ píše:Lidi, vy se tu hadate o blbosti. Kdyz jeden z vas vidi vysledku
* Athlon 64 FX53 - benchmark 82.7
* Athlon XP 2000+ - benchmark 46.1
* Rozdiel 82.7 - 46.1 = 36.6
tak jeden pise, ze to je rozdil 30.2% (kde to vzal, 36.6 je 44% z 82.7, ale budiz), tj. ten pomalejsi je o 44 pomalejsi nez tez ten nejrychlejsi,
zatimco ten druhy se nato diva z perspektivy toho pomalejsiho procesoru a rekne si, tak nejrychlejsi procesor udela o 36.6/46.1 = 79% vic prace nez ten nejpomalejsi. A oba maji pravdu (kdyby meli cisla spravne), akorat se nechapou.
respin píše:Vsetci si tu seriete do huby. Ja osobne by som si v sucasnosti vybral ten Athlon.
Mam na to svoj nazor,ktory nemusim dokazovat cislami a skutocnostami. Zober si to s ineho pohladu. Vykonovo su si Intel a AMD velmi podobne,v niektorych aplikaciach je to Intel,v niektorych AMD. Za prospech AMD u mna hovori teplota,nizka spotreba,slusne moznosti taktovania a dobra cena. Samozrejme aj Intel je vynikajuci,ale AMD ti za rovnaku cenu v sucasnosti ponukne viac. To je moj nazor. To su podla mna hlavne voditka pre kupu toho spravneho procesora.
dzonnyz píše:puchino jeden detail by som mal, ale netyka sa to zrovna CPU. Vyhliadol som si MB,lenze je osadena cipom nForce4 a chcem do PCIe16 zaparkovat X800GTO ... myslis ze to bude klapat na 100%?
respin píše:Vsetci si tu seriete do huby. Ja osobne by som si v sucasnosti vybral ten Athlon.
Mam na to svoj nazor,ktory nemusim dokazovat cislami a skutocnostami. Zober si to s ineho pohladu. Vykonovo su si Intel a AMD velmi podobne,v niektorych aplikaciach je to Intel,v niektorych AMD. Za prospech AMD u mna hovori teplota,nizka spotreba,slusne moznosti taktovania a dobra cena. Samozrejme aj Intel je vynikajuci,ale AMD ti za rovnaku cenu v sucasnosti ponukne viac. To je moj nazor. To su podla mna hlavne voditka pre kupu toho spravneho procesora.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků