Stránka 1 z 6

C2D E6600 nebo E6700

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2007 16:04
od FiFi
Tak sem se po zlevňování rozhodl, že půjdu konečně do C2D, ale nevím, jestli E6600 nebo E6700 - bude to hlavně na hry + Photoshop :wink: Nevím, jestli se mi rozdíl cca téměř 3k vyplatí a projeví na výkonu?!?Díkes za rady 8)

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2007 16:08
od stvrto
nevyplati. kup si lacnejsi, pretaktuj a neries..
-.-

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2007 16:15
od BlackII
E6420 a taktovat

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2007 16:18
od Likan
3k rozdil.

LOOOOOOOL

To ses asik trocha preklep ne???? Tak mozna 6000kč rozdil.

e6600 - 8300kč

e6700 - 14300kč

A stvrto ti radi dobre kup levnejsi a pretaktuj.
doporucuju e6420 - 6200Kč pohodovej OC


Ja mam osobne e6300 1.86Ghz (4 900kč) pretaktovany na 2.9Ghz a vykon je stejnej jako e6700 (14 300kč) a na hry pohodicka a photoshop taky a jeste ktomu jsem usetril 10 000kč a zadarmo :-) :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2007 16:19
od Ginnex
souhlasím s BlackemII: koupit E6420, L2 budou mít stejně a s lepším chlazením (třeba Freezer 7 pro za KČ 500) se dostaneš na E6700 hned.

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2007 16:20
od Lariel
KLidne bych bral i E4300. Vysoky nasobic, rozdil ve vykonu mezi vyssi cache skoro nulovy, navic ho dostanes na vykon X6800.

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2007 16:25
od Likan
Lariel píše:KLidne bych bral i E4300. Vysoky nasobic, rozdil ve vykonu mezi vyssi cache skoro nulovy, navic ho dostanes na vykon X6800.


JJ pravda pravdoucí

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2007 16:27
od patulko
No ja zvazujem ci E6400/E6420 ... co poviete? Je tam az taky rozdiel v teplote? Nemate niekto link na tepelny vykon pri oboch??

A skuste poradit neaky rozumny chladic na to, skoda ze sa neda ten procak kupit ako tray ...

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2007 16:31
od FiFi
4Likan:Já vycházím z cen NOVÝCH(tj.po zlevnění)-E6600 průměr 6000,- a E6700 průměrná cena 9000,- :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2007 16:32
od Likan
FIFI jak muzes vedet jaky budou ceny?


e6420 ber narust teploty kvuli L2 cache je zanedbatelny.

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2007 16:32
od FiFi
A nevíte jak dobře se dá taktit ta E6600 a jestli, když nebudu zatím taktit, tak jestli bude stačit BOX chladič?

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2007 16:34
od Likan
neni nutny aby sis kupoval jinej chladic teploty techle procaku jsou docela maly a vpohode utahne box pretaktenej na 3.5ghz

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2007 16:36
od FiFi
To Likan:Proč slovo ,,BUDOU´´, když už JSOU! Mrkni třeba na Alzu :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2007 16:40
od Likan
FiFi píše:To Likan:Proč slovo ,,BUDOU´´, když už JSOU! Mrkni třeba na Alzu :wink:k/quote]


Hmmm zajimave .Zatim vidim jen u Alza.cz nikde jinde jsem si zatim nevsim ze by isly ceny dolu.

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2007 16:59
od ciba64
pokud si poridis to 6700 tak ho muzes pretaktovat take a jeste lepe nez nejake chudaky 6420 .. nasobic ma 10 takze fsb nebude mit nejake zavratne hodnoty , z toho plyne samozrejme spousta vyhod , napr. nizsi teploty , naroky na pameti atd. ja osobne provozuji 6700 na na fsb 360 (3600ghz) a bez problemu