Stránka 34 z 45

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2007 16:10
od Jerrysis
Nevim proc bych se mel nechat napalit kdyz grafik GT je velmi malo, a ja potrebuju PC vyfakturovat do konce tohoto roku a do te doby GT proste sehnat nejde!!

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2007 16:13
od Jerrysis
A ptal sem se jestli nevite jak mi to pojede a odpoved se mi dostala jen v podobe ze jsem se napalil tak mi prosim odpovezte nekdo ! Dík :D :D

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2007 17:16
od oooooooooo
Kód: Vybrat vše
A ptal sem se jestli nevite jak mi to pojede a odpoved se mi dostala jen v podobe ze jsem se napalil tak mi prosim odpovezte nekdo ! Dík[

8800GT je lepsi volba,8800GTX je vykonnejsi,jinak samozrejme nic mimo techto dvou lepsiho vuci te grafarne co mas nesezenes.Takze odpoved jak ti to pojede je jasna v ramci moznosti...Nepokousej 1600 na x ale 1280 na x a v pohode.Samozrejme na rozesranym systemu s behem milionu veci na pozadi je to slideshow i na 8800GTX ve SLI,4giga ram a core quadro :-) pri 1024 na 768.Pripad jednoho recenzenta evidentně.

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2007 18:34
od radost
Zkus spustit hru s parametrem -dx9


Myslis takhle?? crysis.exe -dx9

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2007 18:41
od Jerrysis
No jo, me jde jen o to si to zahrat na hight aby mi to jelo aspon na 40fps, pochopitelne ze na pozadi nepobezi nic. A nebylo by lepsi prece jen hrat na 1600 x 1200 nez na 1280 ? Me se to zda ze se plytvani a zvedne to tak moc fps?

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2007 19:00
od Jerrysis
radost: ee, to urcite ne, pravdepodobne se to nastavuje nekde v menu ale ja crysis nainstalovany nemam tak nevim :D

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2007 20:14
od martin_o5
Takže vlastně nevíš co? Dělá se to přesně jak píše radost.
Jinak nevim nevim jak s tou GTS 640MB pochodíš v Crysis - High a 1600x1200 to URČITĚ nad 40fps nezvládne...

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2007 21:14
od Jerrysis
No, tahleta GTS je v oficialnich pozadavcich proc CRYSIS jako recommend tak proc by nemohla? prece tam nedali kartu ktera to rozjede slusne na medium ...

Takze kdyz prepises spousteci soubor "Crysis.exe" na "Crysis.exe -dx9" tak se ti to spusti v DX9 to mi chces rict? :D

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2007 21:16
od oooooooooo
Jerrysis píše:No jo, me jde jen o to si to zahrat na hight aby mi to jelo aspon na 40fps, pochopitelne ze na pozadi nepobezi nic. A nebylo by lepsi prece jen hrat na 1600 x 1200 nez na 1280 ? Me se to zda ze se plytvani a zvedne to tak moc fps?

Citace myslel sem to tak ze 1600 je moc.Takze tvou odpoved nechapu.Jinak mas spoustu diskuzi ke crysis kde najdes jak ti pofrci asi.Na 1600 zapomen na aa a high a 40 fps :-).Jak zvednes rozliseni geometricky se zveda narocnost.Doporucena-neznamena ze pojede vse na high pri cemkoliv-mimochodem.

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2007 21:19
od Jerrysis
No, ja sem se ridil timhle :

Single core, Dual core, Multi-core and multi-threaded/hyperthreading processors are supported in both 32-bit and 64-bit modes. We do not know how much processor power is needed, though in a recent PC Gamer UK magazine preview Cevat Yerli said an Intel Core 2 Duo E6600, 2GB RAM, and an NVIDIA GeForce 8800 card could run the game at "ultra detail" settings.

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2007 21:22
od Jerrysis
a ja mam prave teda jak sem jiz napsal E6600, GTS 640, 2GB RAM, tak proc to tam psal dumbo jeden kdyz to nestaci ani na hight?
Meli tam taky rict ze slusne to na very hight rozjede x GTX ve SLI safra :D :D

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2007 21:42
od Jackal
Jerrysis: já jsem měl GTS 640MB a Crysis, jsem hrál na 1280x1024 vše medium a dojem byl nádherný, grafika super. GTS 640MB je dobrá karta. :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2007 21:45
od Jerrysis
A kolik jsi tak mel FPS? Myslis ze mi to ty Hight detaily neutahne? :( neeeeeeee

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2007 21:47
od Jackal
Jerrysis: myslím, že když to v menu dobře pokombinuješ, tak ti z toho vyleze nádherná grafika. Na jaké rozlišení chceš hrát ?

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2007 21:49
od Jerrysis
chtel bych na 1600 x 1200 :D :D, ale protoze uz vim ze to nepujde tak jen na 1280 :)