Stránka 1 z 1

Jak rozpozám svou grafickou kartu?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 1. 2008 19:49
od I.Indigo
Měl bych mít v notebooku GeForce Go 7300...notebook byl v servise měnila se deska atd. nainstalovala se Vista....a všude mi to píše že mám GeForce Go 7600. :)
Je možné že mi vyměnili i kartu..nevím...každopádně jak to zjisti...jinak než rozdělat notebok teda...

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 1. 2008 20:01
od Bibendum

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 1. 2008 20:09
od I.Indigo

Píše GeForce Go 7600 stejně jako Vista.
Tak buď je něco špatně nebo mi tam dali fakt o třídu lepší kartu...

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 1. 2008 20:12
od gifter
Pusť například 3DMark06 a podle výsledku se pozná, kterou z těch karet máš.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 1. 2008 20:18
od I.Indigo
gifter píše:Pusť například 3DMark06 a podle výsledku se pozná, kterou z těch karet máš.t/quote]

O.K. stahuju má to přes 500MB tak to chvíli potrvá.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 1. 2008 22:06
od I.Indigo
3DMark06:
7300 má mít : 656 bodů
7600 má mít : 1877 bodů

Mě to naměřilo: 2187

Tak jsem z toho jelen...tolik má mít 7700

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 1. 2008 22:12
od gifter
Podle výsledku máš určitě 7600.

Předpokládám, že těch 1877 jsi našel na http://www.notebookcheck.net. To je ale průměrný výsledek všech měření. Maximum jsem našel 2366.

Dostat místo 7300 7600 bych taky bral. To jsi měl podle mě dost velké štěstí.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 1. 2008 22:20
od I.Indigo
Takže říkáš že je to 7600 jo?
Píše mi to..dostupná grafická paměť 783MB...vyhrazená grafická paměť 512MB...sdílená systémová paměť..271MB.
Což určitě 7300 nemá ne?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 1. 2008 22:25
od gifter
Takového výsledku 7300 nemůže dosáhnout. Musíš mít 7600.

(Doufám, že jsi ten test pustit na defaultní nastavení, tzn. neměnil kvalitu a rozlišení.)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 1. 2008 22:33
od I.Indigo
gifter píše:Takového výsledku 7300 nemůže dosáhnout. Musíš mít 7600.

(Doufám, že jsi ten test pustit na defaultní nastavení, tzn. neměnil kvalitu a rozlišení.)a/quote]

Znovu jsem testoval..2194 bodů...no nic jsem neměnil nainstaloval 3DMark a pustil hned test automaticky.