Stránka 1 z 1

HD 2600 pro

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 12. 2008 09:11
od BiGD23
Cawte mam problem Mam grafiku ati Radeon HD 2600 Pro 256 MB verziu a v hre Need For Speed Pro Street mi pri loadingu preteku blikne obrazovka nic sa nedeje vkuse je cierna zase blikne stale cierna vyhodi mi to modru tabulku kde je dumping nieco memory a reset PC vkuse mi to robi ked pocas toho spustim spravcu uloh tak ze Graficky ovladac prestal pracovat a bol uspesne obnoveny neviete co mam robit s tym nech to prestane ???? mam OS Windows Vista Home Premium 32 bitova a tu grafarnu a nanu ovladace catalyst 8.11 za help diki moc :-)

Re: HD 2600 pro

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 12. 2008 09:43
od dockalacek
těžko říct..

jiné hry také zlobí? zkus starší ovladače.. co zdroj? přehřívání grafiky?

Re: HD 2600 pro

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 12. 2008 11:25
od BiGD23
podla mna to je v ovladacoch ine hry mi nerobia toto noo robila mi to COD 4 ale s novsimi uz ne takze si asi musim pockat na 8.12 nie ?

Re: HD 2600 pro

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 12. 2008 15:33
od Chichi
Měl sem stejný problém a nebyl sem sám. Tohle je hodně rozšířená věc... Došli jsme k závěru že spousta grafických karet ATI je nekompatibilní s VIA a některymi nforce chipsety

Re: HD 2600 pro

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 12. 2008 19:43
od atti.hombre
jj...presne-VIA chipset sa nekamaráti práve s touto 2600 kou...mal som ju vo verzii AGP.Chodila s problémami na chipsete ULI...ale na mojej doske s Via...ee!To môžeš byť rád,že ti ju rovno systém nezakázal...