Stránka 1 z 1

GigaByte GV-R455D3-512I

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 1. 2010 13:22
od dider
Zdravím,

Chtěl bych se zeptat, řešil jsem problém s tím, že po koupi monitoru s nativním rozlišením 1680x1050(připojeno přes D-Sub) mi nejde nastavit na integrované GK Intel 82945G právě tohle rozlišení. Nenašel jsem způsob jak to "ochcat" a nefunguje mi ani driver ze stránek Intelu, který by to měl řešit. Rozhodl jsem se proto koupit tuhle kartu

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61830

Otázka zní, půjde mi to pak nastavit? Nerád bych ji kupoval zbytečně. Driver mám už natažený v počítači, ale nevím jestli ho můžu cvičně spustit i bez GK. Jedná se o pracovní komp a nesmí mi kleknout.

Bohužel monitor nemá DVI, tak to musím řešit takhle.

Děkuji za odpověď

Re: GigaByte GV-R455D3-512I

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 1. 2010 18:58
od soap mactravish
Na ploche vlastnosti > nastavenia > upresnit > adapter > zobrazit vsetky mozne rezimy > vyhladat ten svoj (postup pri WinXP)

S tou kartou ti to pojde isto, otazne je len ci mas vo svojom PC PCIEx16 slot pre nu. Komp funguje ako cisto pracovny? Nikdy nic nehras? Ak by si kupoval novu, vezmi rovno HD4670.

Re: GigaByte GV-R455D3-512I

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 1. 2010 10:19
od dider
Dík za odpověď. PC PCIEx16 slot tam mám. Komp je čistě na práci, nic nehraju. To bych asi koupil tu HD4670, ale fakt ji nepotřebuji.

Re: GigaByte GV-R455D3-512I

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 1. 2010 13:23
od soap mactravish
Skusil si ten navod?

Re: GigaByte GV-R455D3-512I

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 1. 2010 14:07
od dider
Jo jo to jsem zkoušel, ale bohužel v nastavení GK od Intelu to rozlišení není :(

Re: GigaByte GV-R455D3-512I

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 1. 2010 17:36
od KineCZek
Nove ovladace z webu Intelu jsi samozrejme stahl a ptam se zbytecne, ze?