Opět nastal podobný problém co u předchozí grafiky MSI GTX295 (na 2 PCB), která šla k 100°C a ve hrách to dělalo pořádné artefakty. Nakonec jsem ji vyreklamoval za novou viz. odkaz na hoře Asus ENGTX295 TOP (na 1 PCB), která by mělá mít již dostatečné chlazení.
Takže jaký mám problém s nynější grafikou?:
Při hře BC2 padají ovladače (nejnovější) z neznámých důvodů byl ovladač... vypnut a úspěšně obnoven, hláška Win7 v oznamovací oblasti, už samotný reset ovladačů způsobí zpomalení grafiky tak, že se vše trhá jako by to jelo na nějaké emulaci, pomůže až restart.
Dále v BC2 blikání černé obrazovky, náznak přeřívání, jak jsem se dočetl.
Crysis, po 20-30 minutách větrák na 100% otáčkách dochází k výpadkům obrazu, dvojení, blikání určitých objektů, stínů, keřů, vody, změnou AA si pomůžu tak na 10 sekund a znova to samé, nakonec ani změna AA nepomůže. Dopad to má i na fps z 45-50 na 6-10FPS. MSI Afterburner ukazoval teploty 70-75 na obě jádra, nevím jaká je hranice u nové revize GTX295.
ARMA 2 po delší době hluboké propady FPS.
Tak já už nevím, nejnovější ovladače, jak někdo mohl číst, tak i komplet nová základka, cpu, ram a zrovna grafika. Měla by být ještě 2 roky v záruce, výrobce udává 3 roky záruku. V MSI After... jsem nastavil rychlejší zvýšení otáček, ale stejně nepomohlo. Je to na reklamaci?, v tom obchodě budou ze mě opravdu nadšení, poslední dobou tam jsem jak doma