Stránka 1 z 2

grafika

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2010 20:08
od iprth2748
potřebuju se zeptat že když mám v počítači intergrovanú grafiku ktorá mi bere pamět z ram tak když si dám grafickou kartu do agp slotu a připojím monitor místo intergrovanej do karty tak intergrovaná grafika ostane nečinná a tak přestane brát z ram když má grafická karta vlastní paměť?

Re: grafika

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2010 21:22
od The Shitman
Integrovaná grafika se vypne, takže pochopitelně nebude žrát RAMku.

Re: grafika

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2010 21:53
od iprth2748
ok díky

Re: grafika

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2010 22:15
od KineCZek
Nekdy se nevypne sama a je ji potreba v BIOSu trosicku pomoct - u starych desek.

Re: grafika

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2010 22:24
od iprth2748
a na tomhle počítači ji vypnout treba?
aj bí em.jpg


a když ano tak jakou cestou?

Re: grafika

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2010 22:36
od Mikky
Podle bedny se to nepozná, záleží na základní desce. Můžeš zkusit dát GK do slotu připojíš monitor a uvidíš. Do biosu se dostaneš po restartu pc a přes klávesu DEL, nebo F2
Více se dozvíš zde http://bios.a4.cz

Re: grafika

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 9. 2010 09:02
od batul009
Spíš je otázkou, čeho chceš výměnou grafiky dosáhnout? Pokud je v tom pc opravdu P4 s deskou jenom s AGP slotem, tak jako kancelářskej pc by to šlo. Pak ale postrádá výměna grafiky smysl a integrovaná by měla stačit...

Re: grafika

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 9. 2010 17:22
od iprth2748
v počítači je agp.vyměnit ji chci protože ta intergrovana je dosti slabá a nejdou mi naní některé hry ale na tej novej to jede bez problému

tak poradite mi zda ji treba v biosu vypnout nebo ne?

Mikky:udělal si se sebe totalního ******.kto by nevědel jak se dáva bios :lol:

Re: grafika

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 9. 2010 10:42
od dondrusco
Nepotrebuješ nič prestavovať - sám som používal podobné PC s AGP grafikou Matrox Millenum - RAM to 'nežralo'
Mimochodom, tá integrovaná grafika má otrasný D/A prevodník, už pri 1600x1200 @72 Hz dávala rozmazaný obraz
(19'' CRT IBM P92 Trinitron)

Re: grafika

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 9. 2010 14:03
od Vagi
iprth2748 píše:Mikky:udělal si se sebe totalního debila.kto by nevědel jak se dáva bios :lol:

Tak nevím, ale když postneš obrázek a k němu napíšeš: "a na tomhle počítači ji vypnout treba? a když ano tak jakou cestou?" Podle obrázku se dá pouze poznat, že se jedná o PC IBM...ale to hlavní, co je tam da desku, už si musíme domyslet...tak nevím, kdo je větší... :shock:

Re: grafika

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 9. 2010 14:19
od tibika
To vyjadrovanie iprth2748 je trochu silná káva.... ban, lock.

Re: grafika

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 9. 2010 16:41
od iprth2748
pardon.jeden napsal to jisté slovo a nic se nestalo
takže tato grafika nežere ram co?

Re: grafika

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2010 19:29
od iprth2748
jož jsem se vas minule ptal že když mam v počítači intergrovanou grafiku a chci tam dát grafickou kartu tak zda intergrovanou na tehle desce třeba vypnout?

zákl. deska: IBM Rev:1.5

Re: grafika

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2010 19:56
od The Shitman
Viz můj post ve tvém dnešním, teď už zamčeném, topicu.

Shitman píše:Pokračuj v minulém tématu a zjisti si přesné označení desky, nebo alespoň celého počítače, když už je značkový.

Re: grafika

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2010 20:10
od iprth2748
víte co?nechte to tak.já se zeptám jinde