Stránka 19 z 31

Re: 3DMark "bezcisla" (2013) - Vase vysledky

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2015 00:20
od BLIzZard--cz
btw asi úplně 100% stabilní ten OC nemáš: "TIME MEASURING INACCURATE. RESULTS ..." :-))

Re: 3DMark "bezcisla" (2013) - Vase vysledky

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2015 00:55
od KineCZek
Trochu vyssi OC grafiky s pridanim trosky napeti:

http://www.3dmark.com/3dm/9807759?

Error zustal. Bud ho "rozhodi" utilitka od UPS hlasici periodicky jsem "overloaded" ... (vedle bohuzel jede full load test zakaznicka sestava 2011 v3 a to nepapa malo), nebo pricinu nevim a nepatram po ni, alespon prozatim. Za 100% stabilni to samozrejme clovek nemuze prohlasit za par chvil testovani, o tom zadna. Protoze vsak aktualne dostanu tentyz error i pokud necham vse default bez OC, (jen vysledky jsou pak samozrejme nizsi,) klonim se k teorii "pricina bude v SW" a nemam akutni potrebu to resit. Prijde cista instalace OS a pak se uvidi. (Full load testy prijdou samozrejme take, puvodni HW (i oba notebooky) jeste mam, takze budu mit na cem delat, az na tomhle ty testy pojedou...)

-- 20 pro 2015 00:36 --

// Vinikem je opravdu SW od UPS:

http://www.3dmark.com/3dm/9808273?


Valid result, s vyssim OC VGA ... a validni je komplet test od zacatku do konce. Stacilo druhou sestavu vypnout, aby se nezobrazovala na pozadi popup okna s informaci o pretizeni UPS. To z nejakeho duvodu 3DMark -u vadilo.

Re: 3DMark "bezcisla" (2013) - Vase vysledky

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2015 02:36
od tajtrlik007
Výsledek 3DMarku se stabilním přetaktovaným Ci5 6600K a R9 390 od Safíru (zatím přetaktováním netknutou): http://www.3dmark.com/fs/6863389

Re: 3DMark "bezcisla" (2013) - Vase vysledky

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2015 06:02
od BLIzZard--cz
Koukám, že Skylake i5 na 4,6Ghz dává o nějakých 800 bodů více (Physics score), než můj bývalý Haswell i5 na stejné frekvenci, to je slušné.
A tu R9 snad časem ještě nataktuješ a hodíš sem výsledek ;-) .

Re: 3DMark "bezcisla" (2013) - Vase vysledky

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2015 11:39
od KineCZek
Ale teda ... OS na EZEX -u ... :pozor

Re: 3DMark "bezcisla" (2013) - Vase vysledky

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 12. 2015 12:31
od tajtrlik007
Tak co, zatím mi Blue na ten systém stačí :-D Čekám na nějakou akci a pokles ceny SM951 či alespoň na nějaké zlidštění kurzu dolaru... popravdě, nevím, co z toho je míň reálný.. :-)) Každopádně v dohledný době si to k něčemu naložím.
Grafiku taktovat zatím asi nebudu, napjatě vyhlížím Time Spy :-)

Re: 3DMark "bezcisla" (2013) - Vase vysledky

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 12. 2015 11:12
od hcdos
Zdravím, jelikož jsem tak trochu amatér ohledně PC a graf. karet, mám výsledek z testu 3DMark06 ale nevím zda je karta v pořádku (dvě karty), prosím zda by někdo poradil když mu test zašlu na email (XLS. - formát)
jestli mám PC dále nějak řešit ohledně opravy atd.
Díky moc

Re: 3DMark "bezcisla" (2013) - Vase vysledky

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 12. 2015 11:15
od KineCZek

Re: 3DMark "bezcisla" (2013) - Vase vysledky

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 12. 2015 21:32
od mmmjack
Kine, ty máš dobrovolně Win10??? Nebo to jen testuješ?

Re: 3DMark "bezcisla" (2013) - Vase vysledky

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 1. 2016 12:29
od loleCZeQ
Nějak se mi nedaří potáhnout GTX 980...

http://www.3dmark.com/fs/7064123

Obrázek


...víc ani prd. :(

Re: 3DMark "bezcisla" (2013) - Vase vysledky

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 1. 2016 12:30
od Python.p
zvednout v Core. Nebo prostě smůla na kus.


Ale 530 na pamětích mi nepřijde málo :)

Re: 3DMark "bezcisla" (2013) - Vase vysledky

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 1. 2016 12:39
od loleCZeQ
To sem zvedal, ale nepomohlo, padá po pár vteřinách. Takhle se to zdá být stabilní (komplet zátěž sem nedělal, jen cca hodina).
Paměti dobrý, ale jádro málo :-)

Re: 3DMark "bezcisla" (2013) - Vase vysledky

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 1. 2016 16:40
od BLIzZard--cz
A zvedlo se vůbec reálně napětí? Jestli jsi to zvedal přes Afterburner tak asi ne. Musíš upravit BIOS a to včetně zvednutí power limitu.

Re: 3DMark "bezcisla" (2013) - Vase vysledky

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 1. 2016 20:32
od loleCZeQ
Dobrá otázka, vypadá to, že funguje vše..

Re: 3DMark "bezcisla" (2013) - Vase vysledky

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 2. 2016 21:50
od EfineSS
i5 4590 @ 3,7 GHz & R9 390 @ stock

http://www.3dmark.com/3dm/10566544