Stránka 2 z 6

Re: Unigine SuperPosition - Vase vysledky?

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 4. 2017 12:13
od miromen4
Zde ještě vysledek s přetočenou GK, 9069 vs...

Superposition_Benchmark_v1.0_10244_1492168224.png
Superposition_Benchmark_v1.0_10244_1492168224.png (201.3 ) Zobrazeno 9821 krát

Re: Unigine SuperPosition - Vase vysledky?

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 4. 2017 13:12
od BLIzZard--cz
Další PRO NV benchmark, stejně jako ty předchozí od Unigine, takže nic nového.

i7-7700K @ 4,8Ghz + delid + Fera 3
ASRock Z170 Pro4
Sapphire RX 480 8GB @ 1400/9000Mhz + Accelero + 100% Power Limit
Kingston HyperX Predator 16GB (2x8) 3000Mhz, CL15

btw nechcete začít testovat High, tak jako všude jinde?

Obrázek

Re: Unigine SuperPosition - Vase vysledky?

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 4. 2017 17:58
od r34ktor
loleCZeQ píše:Pravda...bohuzel, directx nejde vubec spustit. Stejne tak mi porad nejde 3DMark.. :/

Ve starším vlákně si psal, že používáš Samsung S27E591C na 71Hz. Přenastav ho na 60Hz a zkus benchmarky znovu.

Re: Unigine SuperPosition - Vase vysledky?

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 4. 2017 18:50
od loleCZeQ
Ten už ale dávno nemám. Mám Samsung C27FG70 a zkoušel jsem všechny režimy - 60, 120 i 144hz. Drivery jsem zkoušel troje, ani jedny nešly...Tak asi vážně bude problém mezi židlí a klávesnicí :/

Re: Unigine SuperPosition - Vase vysledky?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2017 14:22
od vuLva
i7-6700K @ 4,6GHz
ASRock Z170 Extreme 7+
16GB (2x8) Corsair Vengeance LPX 3000MHz
MSI GTX 1070 GAMING 8G @ core +150 / mem +500

MEDIUM
Superposition_Benchmark_v1.0_14068_1492261578.png


HIGH
Superposition_Benchmark_v1.0_10096_1492261872.png

Re: Unigine SuperPosition - Vase vysledky?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2017 18:35
od malay
Benchmark mi zřejmě špatně detekuje hardware. . .

Xeon E5620@4,2GHz + Thermalright Archon
RAM 24GB 1600MHz, triple channel

Re: Unigine SuperPosition - Vase vysledky?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2017 19:25
od r34ktor
malay píše:Benchmark mi zřejmě špatně detekuje hardware. . .

Spusť msinfo32 a zkontroluj reálně dostupnou paměť (Celková fyzická paměť). Aby ses nedivil.

Re: Unigine SuperPosition - Vase vysledky?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2017 19:41
od malay
msinfo32 píše:
Nainstalovaná paměť (RAM): 24,0 GB
Celková fyzická paměť: 24,0 GB

Re: Unigine SuperPosition - Vase vysledky?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2017 19:50
od r34ktor
To je v pořádku. Takže opravdu chyba benchmarku v detekci HW.

Re: Unigine SuperPosition - Vase vysledky?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2017 10:11
od Timmy12
FX-6300@4,5GHz
R9 280X

Re: Unigine SuperPosition - Vase vysledky?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2017 14:26
od Srandista
loleCZeQ píše:Pravda...bohuzel, directx nejde vubec spustit. Stejne tak mi porad nejde 3DMark.. :/

Nemas pusteny Afterburner alebo nejaky iny soft, ktory by ti robil onscreen overlay? Ked tak ho vypni, a skut test znova.


Moje vysledky s RX470 (zbytok zostavy v podpise):

MEDIUM
Obrázek

HIGH
Obrázek

Re: Unigine SuperPosition - Vase vysledky?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2017 15:56
od loleCZeQ
Srandista na to kápnul. Opravdu to způsoboval Afterburner, díky!

Obrázek


Obrázek

Re: Unigine SuperPosition - Vase vysledky?

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 4. 2017 15:01
od Python.p
"herní" notebook :)

Re: Unigine SuperPosition - Vase vysledky?

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 4. 2017 12:19
od jarmilagorila
A cívky bzučí...bzzz,bzzzzz. :-\

Re: Unigine SuperPosition - Vase vysledky?

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 4. 2017 12:28
od BLIzZard--cz
Nvidie prej nebzučí :hm nebo alespoň o dost méně než Radeony. Prý.