Stránka 1 z 1

Problém s GF 4 MX 440

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 5. 2005 08:37
od J-o-n-y
:-/ Do svého pc (PCChips 810LR, Duron 900, 128 SDRAM ) jsem chtěl přidat GF 4 MX 440, ale po instalaci se zasekly wokna, nebo se to seklo až ve hře, na který jsem to chtěl vyzkoušet. Ovladače jsem zkoušel několikery. Možná, že to tu už bylo, ale přesto prosím pomozte.

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 5. 2005 12:03
od randompct
Na tejto doske som mal s upgrade na plnohodnotnu AGP kartu doskt problemov.... , niektore kombinacie sa mi ani nepodari rozchodit.....
Ja osobne by som radil vymenu dosky....., popripade to skus doviest niekde do servisu kde maju moznost otestovat viac kariet......
Kazdopadne tato dosak sa najlepsie citi prave s integrovanou grafikou..... ( tusim je to SiS 730/740 ..... )

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 5. 2005 12:14
od J-o-n-y
To je sice pravda, jenže s tou integrovanou grafikou se toho moc rozjet nedá. :cry:

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 5. 2005 22:25
od wolf00
ahoj zeptam se takhle.. ma ta deska jen pci sloty[pci chipset only] nebo to ma i agp port ? v pripade agp by jsem uvazoval byt tebou treba dej tomu o wudoo3 2000 16mb agp podle me je to idelani a malo problemova karta na tuhle pc konfiguraci...

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 5. 2005 05:44
od J-o-n-y
Deska samozdřejmě má AGPčko (4x), včera jsem zkusil nainstalovat nové ovladače (71.něco) => ve woknech se to už nesekalo, ale ve hrach se míchají barvy apod. :?

Dik za nápad, ale já budu ještě chvíli experimentovat s ovladačema.

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 5. 2005 05:54
od wolf00
tak asi takhle mel jsem kdysi duron spitfire 900mhz,[512mb ram sdr ale to je vedlejsi],jde o to ze tam nezuvis ani tu gf4mx 440 strop u toho je asi gf2mx 400 64mb pro agp,jina vga vykonejsi ti tam sice pujde ale bude se flakat hlavne kvuli kvuli vykonu cpu a slabsi ramce,na ram by jsem se zameril byt tebou.... skus si ji navysit aspon na 256mb.....
edit: ted jsem si vsimnul ty detonatory rady 70 jsou pro tu kartu imho moc... dal bych tam radu 40...

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 5. 2005 06:10
od Ukulelembo(smazano)
Mel jsem stejnou sestavu s Duronem 800MHz a po pridani GF4 MX440 se XP zacaly brutalne kousat... (treba presunuti ikony po plose bylo temer jiste kousnuti, apod.) Sice jsem s tim laboroval a obcas to dalo pokoj, ale na pricinu jsem nikdy neprisel. Takze jistejsi asi bude vymena desky, pac na to zrejme moc nestaci...

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 5. 2005 07:00
od J-o-n-y
No, ty ovladače jsou jediny, u kterých to tak nějak šlo...
Série 30 šla taky...
Série 40 to bylo hodně špatný...uvítací obrazovka woken znamenala automat. restart :!:

Dnes jsem zkusil stáhnout nějaký 50 a 60, uvidime ...