Stránka 5 z 5

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2006 02:10
od PC
Pixel shadery 3.0 má třeba Splinter cell: Chaos Theory.... Nevidím co si kolega koupil za kartu (GF 7800?, X-800? )ale třeba X-1600PRO tyto shadery podporuje, myslím že mohou také částečně za HDR efekty či ne ? U toho SC dokonce uvidíte upozornění že se vám tyto shadery initializují ! Doporučuji zkusit demo chaos theory a uvidíte jestli máte PS 3.0 aktivní či nikoliv.

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2006 02:26
od KillerZero
PC: Až na to, že SC je reklamní hra nvidie ještě z doby, kdy 3.0 shadery podporovala jen nvidie. 2.0 shadery jsou tam schválně zakázaný, fungujou jen 3.0 nebo 1.1. Ale hra neumí nic, co by se 2.0 shaderama udělat nedalo.
Ne, 3.0 shadery nemají s HDR nic společnýho, tenhle omyl se rozšířil zřejmě proto, že v naprosté většině (možná dokonce vždycky) karty co umí FP16 HDR umí zároveň 3.0 shadery a naopak.
A koupil si Sapphire Atlantis ATI Radeon X800 GTO 256MB, kousek vejš je odkaz. A ta 3.0 shadery nepodporuje.

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2006 10:06
od CvrD-Da
a kdyz zapnu v oblivionu HDR tak je naky rozdil v grafice?? :D :D

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2006 10:08
od PC
Ano je to docela značný rozdíl. Od staveb se odráží světlo, zbraně a zbroj září.....

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2006 17:41
od xaero
Jo a mam takovy pekny patch se kterym funguje hdr i na PS2.0 kartach (v oblivionu samozejme)

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2006 18:36
od CvrD-Da
hmm sice tomu neverim ale klidne sem dej odkaz
hej kde sezenu program na taktovani ja sem vlasne este ani netaktoval :oops: :oops: a oni kdesi psali ze X800 GTO je vyrabeno z prebytkovych jader tak ze tam klidne muze byt aj X850 tak jak to zjistim nebo jak flashnu BIOS???? :oops: :oops: jako abych mohl odemknut pipelines ??

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2006 23:10
od KillerZero

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 4. 2006 09:28
od InfernoGuitar
(Oblivion) hej ludia pls jak to mam naistalovat to FAKE HDR pise mi to Failed to initialize renderer . Get Adapter Desc ()failed . pls povedzte jak to mam naistalovat , moja GK 9800 PRO

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 4. 2006 14:04
od CvrD-Da
hej poradte nekdo teda no proste me to reknete ten dotaz co sem psal pred tim

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 4. 2006 14:24
od InfernoGuitar
7600 GT

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 4. 2006 14:27
od InfernoGuitar
pardon do AGP : X 1600 PRO alebo si priplatite a mate X 1600 XT

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 4. 2006 23:47
od KillerZero
InfernoGuitar: neinstaluj to, nestojí to za to. Je to to samý jako bloom, ale 10x silnější.

A ty příspěvky potom znamenají co? NA co se snažíš odpovídat? Jo a 1600XT se do AGP nevyrábí.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 4. 2006 08:33
od neradil

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 4. 2006 20:19
od CvrD-Da
hej kde sezenu program na taktovani ja sem vlasne este ani netaktoval a oni kdesi psali ze X800 GTO je vyrabeno z prebytkovych jader tak ze tam klidne muze byt aj X850 tak jak to zjistim nebo jak flashnu BIOS???? jako abych mohl odemknut pipelines ??

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 4. 2006 22:44
od Konik
http://forum.zive.sk/viewtopic.php?t=10427
http://forum.zive.sk/viewtopic.php?t=7138

a nepis takto cely text - je to neprehladnejsie a navyse zbytocne :!: