Stránka 1 z 3

X1600PRO, je to vhodna karta ku celeron 2.2GHz, 768MB RAM?

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 5. 2006 12:13
od drobajz
Zdravim,sem majitelem totalne zastarale historicke a nevim co jeste graficke karty GF 4 MX440 :oops: takze zamyslim upgrade a to konkretne X1600PRO do AGP, moje sestava je Celeron 2,2Ghz, 768 RAM a ta ctyricetactyrstovka no :D tak jestli sem se rozhod a jestli mi sestava x1600pro nebude brzdit...dik za radu



// decried - upraveny nazov threadu.

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 5. 2006 12:42
od neradil
Podle meho to nebude tak hrozne, v kazdem pripade to bude obrovsky rozdil. Uvidis jak budes nadseny.

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 5. 2006 12:46
od LUC.key
no i kdyz je ten celer slabota tak si urcite pomuzes - rozdil tam kazdopadne bude. Mozna bych se zajmal i o zdroj - k x1600 doporucujou 350W

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 5. 2006 12:48
od Caderom
Nárůst výkonu bude obrovský, ale využití karty záleží na hře. Jsou hry a nastavení, kde budou velké ztráty, jinde zase skoro žádné.

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 5. 2006 12:50
od Horst_
Souhlas s Neradilem a zkusil bych pokud to deska dovolí přetaktovat
procesor.Ten Celeron by mohl jít na 2,8GHz.

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 5. 2006 13:11
od drobajz
ten celer maximalne pretaktovat na 2,4 :evil:

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 5. 2006 13:21
od Horst_
To je smůla.Měl jsem Celera 2,4 a šel v pohodě na 3,0.
Když ho přetaktuješ zkus snížit latenci RAM na CL 3 .

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 5. 2006 14:24
od drobajz
nj to pak nak doresim...nechci to fsechno na nejvyssi detaily,staci ze mi pobezi novejsi hry nez NFS:MW pac to sem rozchodil uplne v poho... :lol: a myslite ze mi pak budou fakat takjovy hry jako FEAR,BF2,B_and_W2,bfme2,Oblivion tak na 1240x860(nebo kolik) na stredni popripade vysoky detaily? :twisted:

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 5. 2006 14:31
od drobajz
a jeste kde zjistim jakej mam zdroj?

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 5. 2006 14:42
od Caderom
Budeš muset oddělat bočnici a přečíst si štítek na zdroji.

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 5. 2006 16:01
od PC
Rozlišení 1240x1024 tato karta ještě jakž takž třeba u oblivionu zvládá, ale v tvém případě bych si dovolil tipnout že to bude možná i nehratelné, z důvodu slabého procesoru. Také 768ram je na Oblivion dost málo - mám nyní stejný počet ramky ale zatímco s 1GB se nahrávaly lokace docela rychle, nyní to jde znatelně pomaleji. MW běhá na x-1600 se všemi myslitelnými nastaveními nádherně. Ale mám výkonnější procesor (3GHz) neodhadnu o kolik bude u tebe propad. Nemůžeš si pořídit trošku lepší ? (FEAR je neoptimalizovaná hra, moc s jejím hraním nepočítej, i mě občas klesla na 0FPS (dokud jsem měl 1GB). Na střední detaily a 800x640 by běhat mohla.

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 5. 2006 15:17
od drobajz
jo a jeste nebudu muset preinstalovavat windowse nebo neco takovyho kdyz tam tu grafarnu hodim ze ne?

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 5. 2006 15:26
od LUC.key
ne nic takoveho :) jen neinstalovat patricne ovladace...

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 5. 2006 16:07
od cektu
může se stát, že ti pak ve hře budou běhat různé čáry a barevné čtverce...mě se to stalo, když jsem instaloval novou grafiku, a musel jsem nanovo nainstalovat WIN - ale možná jsem se jen špatně zbavil starých ovladačů nebo tak něco... nevím. Hlavně hned nepropadat panice.

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 5. 2006 16:18
od drobajz
nevite na kolik by tak mohla cena x1600pro u agp klesnout a kdy?