Stránka 1 z 2

problém s.....se vším.....

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 11:42
od Dodo677
Lidičky....já se na to asi ....
koupil sem si gr. kartu Asus A9550GE 256MB, a základovou desku Jetway PM9MSR2-VC, procesor mám P4 1.6GHz, DDR RAM 256MB 400MHz. Poskládal sem to, ale nejde mi od gr. karty signál do monitoru( monitor se vůbec nezapne. Ani když to napojím do integrované tak se nic neděje.
Když tam kopnu zpět starý díly (základovka ECS s chip setem orig. Intel 815+audioP6IPAT, procesor Celeron 900MHz, gr. karta Herkules 3D prophet 2 MX a 128 MB SDRAM)tak vše jede bez problémů.
PS HELP ME!!!!

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 11:46
od Nargon
No a jakej mas zdroj? mozna nedostatecny napajeni.

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 11:53
od Dodo677
200W ono to ale tím asi bude .. páč tam mám 2 mechaniky a 2 hadry....ale seš si jistej???

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 12:03
od Adisis
jo

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 12:07
od Dodo677
nojo .. ale kdyby se to restartovalo nebo tak něco .. beru , ale ten monitor se ani nerozjede.... :|

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 12:19
od Příjmení a jméno
Má vůbec ten zdroj zvlášť napájení na desky pro P4? Takový ten 4 pinový kvádřík? Jestli říkáš, že to je P4 1,6 GHz, podporuje ho vůbec ta deska?

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 12:21
od norg
1) roztoci se vetraky?
2)zapipa pocitac?
3)zkousel jsi vyndat grafickou kartu a napojit do integrovane nebo tam stale byla graficka karta kdyz jsi zapojil do integrovane?
4)mas na desce stavove diody?

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 12:41
od Andreas
200W na Ati9550 a P4 CPU... + 2 mechaniky a 2 HDD... to je vtip?
To je jasne, ze zdroj je na to sakra malo...

Ale byt to tim nemusi. Rozhodne bych ale rekl, ze to bude problem at uz se to rozjede nebo ne...

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 14:42
od cyro3
skus tam nechat len cpu ram boot hdd a vga a uvidis ci to nabehne. to by mohlo aj ked neviem neviem.

A takisto skontrolovat 4PIN zo zdroja na zakladnu dosku. Ak to ma MB tak to bude tym. Mne sa tiez nespusti pc ak nemam zapnuty 4PIN. Navonok sa vsetko toci a vsetko vypada ze ide ale cpu nema dost elektriky takze vlastne nic nejde.

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 15:08
od FMG.sk
aspon 350W :D s 220W mozes tak 486 napajat

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 16:00
od Dodo677
Větráčky jedou ..... diody tam nejsou .... to přídavný napájení na dasce není a neměl ho tam ani předchozí vlastník.
Jo a myslíte že bude 350W stačit????
Gr. karta normálně jede.. dal sem ju u kamoša do komplu a jela mu normálně..... :-/
Všecko se zdá že jede ale nezapne se monitor a když ho zapnu manoálně tak se objeví taková ta modrá tabulečka....a monitor se zase vypne.....

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 16:23
od jirka44
Přídavné napájení pro P4 musí být zapojeno !!!!!- je hned vedle zastrčky paralelního portu[http://www.e-shop.gr/images/PER/PER.527150.jpg]

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 16:31
od Příjmení a jméno
P4 napájení tam musíš mít. Bez něj se to větinou ani nerozběhne. Zapoj ho (redukci koupíš v PC krámě) a pokud odpojíš disky, tak by se to mělo rozjet, pokud je CPU podporované.

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 16:32
od Dodo677
Nojo ale já na zdroji 4pinovej konektor nemám .. to bude chtít každovádně novej zdroj ..... jo ten 4pinovej konektor je ECS?????

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 16:36
od Příjmení a jméno
Kup nový zdroj, v pohodě stačí 300W Fortron. Pokud chceš jen to napájení, skoč do PC krámu a řekni, že chceš redukci napájení na 4 pinový napájecí konektor pro P4. Ale nový zdroj i z hlediska budoucnosti bude lepší. Vyhni se KME, Eurocase a jiným *****ům, maximální proudy, které zvládají podle tabulky na nich umístěné jsou z říše pohádek.