Stránka 2 z 2

díkec.. seš moje záchrana

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 17:19
od Dodo677
díkec.. seš moje záchrana... :wink:
ještě sem chtěl ... mezi chladičem CPU a zdrojem mám asi tak 2 cm .....nemůže to potom dělat nějkej bordel??? :roll: [/img][/list][/list][/code][/quote]

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 17:25
od Krevety
ne

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2006 21:17
od Příjmení a jméno
No, když si koupíš zdroj s 12 sm větrákem, tak to bude v pohodě. Každopádně to nemůže dělat bordel hned po startu.

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2006 11:06
od Dodo677
vy mě asi nerozumíte ... já mám MIDI TOWER a zdroj mám umístěnej naproti chladiči CPU a tam mám asi 2 cm místa.....a právě nevím jestli to nebude vadit když budou ty větráky foukat proti sobě..... :-/

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2006 11:13
od Příjmení a jméno
Takže máš zdroj "na výšku" vedle desky a ne "na ležato" nad deskou? To raději kup nový case. Třeba Avance je dodává i s Fortrony.

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2006 11:14
od Dodo677
no paráda ... to sem myslel....problém ale bude s financema..... :cry:
Ale stejně díky.....

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2006 11:17
od psychocowboy
Nevim proc jste vsichni proti caseu od Eurocase...nedavno jsem zname instaloval kompa a vybral jsem jeden takovy, kde byl zdroj Fortron 350 PNF s 12 cm vetrackem...nikde nic nevrze, nelupe a ani jine blbosti, co jsou vsude v diskuzich uvadeny, cena cca 1600 ... coz je lidovy peniz...

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2006 11:23
od cache
Imho staci kupit akykolvek case, netreba nic extra drahe.
Nechapem co mate stalke s tym kupovat drahy znackovy zdroj..
Ja mam nejaky smejdik uz 2 roky a fici bez problemu stale.. Vlastne smejdiky som mal v kazdom compe a este ziaden neodisiel ani nic neposkodil a ani nesposoboval ziadne problemy..
Niekde na zive (tusim) bola ako-taka statistika poruchovosti pc a zdroje tam boli minimalne, najviac dosky a ramky s vadou komponentu..

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2006 15:30
od Příjmení a jméno
Ono jde o to, že Fortron není už dávno drahý. Spousta case s Fortrony se dá koupit něco přes litr.

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 7. 2006 05:29
od JakubL
cache píše:Imho staci kupit akykolvek case, netreba nic extra drahe.
Nechapem co mate stalke s tym kupovat drahy znackovy zdroj..
Ja mam nejaky smejdik uz 2 roky a fici bez problemu stale.. Vlastne smejdiky som mal v kazdom compe a este ziaden neodisiel ani nic neposkodil a ani nesposoboval ziadne problemy..
Niekde na zive (tusim) bola ako-taka statistika poruchovosti pc a zdroje tam boli minimalne, najviac dosky a ramky s vadou komponentu..

Podívej se sem: Jaký máte zdroj?
A jak tam psal ICEBOSS, tak také sem viděl v jedné prodejně pořádnou hromádku cca 50ti vyhořelých zdrojů. Byly tam všechny popurární značky - noname, EC KME ... , ale ani jeden Forton či lepší.

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 7. 2006 12:25
od Příjmení a jméno
Já pár Fortonů vyhořelých viděl. Několik nepřežilo přepětí v síti, ale ostatní komponenty ochránily (takže vlastně se opět prokázala jejich kvalita). A dva byly odvaleny vadnou deskou, která je zkratovala. Ale byly to ty nejnižší modely a vždy ostatní komponenty po výměně zdroje fungovaly (kromě té vadné desky).