Stránka 1 z 3

NFS Carbon na X1650 problém

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 20:08
od T3SS
Takže problém je takový: po nainstalování ovladačů ke kartě se hra nerozjede - jen černá obrazovka a bílý kurzor. Ovladače jsem zkoušel mimo těch starých, nejnovější Catalysty a přeinstaloval hru a nic nepomohlo.
Je tady někdo kdo ví jak to pořešit nebo kdo má podobný problém?

Díky za případné rady

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 20:14
od fanik
možná by pomohla originální verze =) ...

jinak jestli tomu dobře rozumím, tak hru jsi měl nainstalovanou předtím a hrál jsi ji na nějaké jiné grafické kartě a nejede ti teď s tou x1650? nebo jak to je?

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 20:16
od KillmanCZE
taky nevim co s tim.

mam trochu jiny problem s touto hrou. rozjedu ji normalne, ale kdyz se nacitam do nejakeho zavodu tak to nekdy spadne. no nekdy. asi pri kazdem druhem zavode. nevite nekdo cim to je? :cry:

EDIT: origos by mozna pomohla i me :roll:

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 20:22
od T3SS
fanik: tu hraju jen na X1650, jiná karta tam předtím nebyla.
btw to by mohlo být tím, že hra není originální?

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 20:22
od Chipset
Že by nějaká ochrana, co generuje různé problémy v závislosti na tom jestli je hra originální? No to asi ne i když vývojáři různých ochran jsou občas mimo, jinak by nějaký blázen nevymyslel hudební ochranu KAKTUS, která nedovolila spustit CD v PC mechanice a šlo to jenom v CD přehrávači.

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 20:24
od mattiash_king
Pada to aj mne, ale velmi zriedkavo

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 20:26
od KillmanCZE
4 falus: jakou mas gk a kolik ramky?

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 20:26
od T3SS
No tak problém se zdá vyřešen! Vypnul jsem připojení k netu a šlape to :) Asi je opravdu možné, že to přes net detekuje. Nebo té hře prostě vadí puštěné i-net připojení...

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 20:27
od netak
Me zas crabony po delši dobe hrani nejdou vypnout proste se to zasekne a nic musm dat reset :)

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 20:29
od Chipset
T3SS píše: Vypnul jsem připojení k netu a šlape to :) Asi je opravdu možné, že to přes net detekuje. e/quote]


Je to určitě tím, dělá to i např. Quake 4, se spušteným netem ho nelze rozchodit.

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 20:33
od metla23
Chipset píše:
T3SS píše: Vypnul jsem připojení k netu a šlape to :) Asi je opravdu možné, že to přes net detekuje. e/quote]

Je to určitě tím, dělá to i např. Quake 4, se spušteným netem ho nelze rozchodit.z/quote]


Tak u mna je to presne naopak .Ked to nepustím na net tak to nejde.
Carbon ináč šlape v pohode aj na mojej starenke 6800 GS.

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 20:34
od Chipset
Jo prostě každý musí najít způsob jak to rozjet, ale hlavní je, aby to jelo.

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 20:39
od X__
Jasný, takže buď zapnout Net nebo ho vypnout :lol:

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 20:42
od Chipset
Zní to směšně, ale je to tak.

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 21:15
od KillmanCZE
hmm. a kdyz to me jen pada? to mam zapojit net, zapnout hru, vypojit net a hrat? :D