Stránka 1 z 4

Inno3D 7600GST, Gainward 7600GS i GT - poraďte prosím

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 17:53
od LuKoCH
Zdravim

Na Vánoce jsem si namyslel grafickou kartu. Kupoval jsem teďka novou sestavu za své, takže moc peněz nemám.
Maximum je 3000,- a nějaká ta stovečka navíc.....

Od kamoša můžu mít Inno3D 7600GST za 3.200,- novou.
Říká, že je dobrá za ty prachy a že po taktování dosáhne výkonem těsně pod 7600GT. To zní dobře, ale nejsem si jist, jak to bude vzládat moje sestava:
350W zdroj Maxpower PX-350
Gigabyte 945GZ
Intel Celeron 3Ghz
512MB DDR2
.....

trošku slabá sestava, ale mě to stačí, na takové to občasné hraní a převážně internet, filmy a něco z grafiky...

Nebo za tu cenu můžu mít něco lepšího ? Odjakživa mám nvidie a radši bych u nich zůstal, u ATIn nevím co mám čekat a nevyznám se v nich. Mám PCIe16x pohoda, základovka by na to byla....

U tý Inno3D 7600GST si nejsem jist spíš chlazením, ale ten kamoš říkal, že pohoda.....nevim jak je to s mou sestavou.

Potřebuju to rychle, je omezený počet kusů na skladě ! Diky moc

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 18:18
od gifter
A co kdyby sis koupil X1650Pro za stejnou cenu? Jestli je karta od ATI nebo nVidie, bych vůbec neřešil.

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 19:34
od LuKoCH
ATInu nevím nevím....

Zajímal by mě, kterou byste si vybrali z těchto dvou:

1. Inno3D 7600GST / http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=0
http://www.ddworld.cz/graficke-karty/in ... ice-2.html

3200,-

2. GIGABYTE VGA nVidia 7600GT
GIGABYTE VGA nVidia 7600GT 128MB DDR3, DVI,TVout, PCIex


Chipset NVIDIA GeForce 7600 GT
Memory 128MB
Memory Bus 128 bit
Memory Type DDRIII 8Mx32
PCB Form ATX
Bus Type PCI-E
Bus Speed x16
D-SUB Yes
TV-OUT Yes
DVI Port Y (DVI-I)
VIVO No
Multi View Yes

3700,-

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 19:42
od kurcatovium
já bych volil toto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41820 po všech stránkách lepší než inno3D - chlazení, značka, spolehlivost, ... gigabytem bych se nezabýval, ptž je to jen 128MB a oproti přetaktované GS nemá šanci

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 20:06
od LuKoCH
A to vadí hodně že je to 128MB DDR2 ?
btw, Dr. Zoidberg rulezz

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 21:18
od Master Awast
kurcatovium má pravdu... ten Gainward je důl zlata, který je třeba vytěžit... a to tak že hodně :twisted:

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 21:25
od LuKoCH
Na GSka jsem slyšel pomluvy typu, že se to ani z poloviny nevyrovná GTčku apod..

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 21:36
od Master Awast
Jenže není GS jako GS... navíc pokud dáš na pomluvy, pak to vypovídá i o tvém charakteru...

Dost polemiky... ten Gainward je bezkonkurenční a takty se dost blíží GTčku (nemluvě o přetaktování) a tak mít 7600GT jenom o litr levněji přece není hřích?!!

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 21:57
od LuKoCH
Já zas neuznávám vyčtení charakteru člověka přes internet ;)

To že dávám na pomluvy spíš soudí o tom, že v tom oboru nejsem moc zběhlý, co byste chtěli ve 14ti letech :D

o Gainwardech jsem slyšel dost chvály, přetaktování se bojím, co bych musel mít za chlazení ? na mou "chabou" sestavu

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 22:05
od Master Awast
Je jedno zda-li je ti 14 let nebo 70....

Sám jsi slyšel na Gainward chválu... když koukneš na referenční takty pak k taktům GTčka jim moc nechybí (skoro nic)... ale o 1 tis Kč levněji... nevíc na tvou sestavu bych víc ani neinvestoval...

Chlazení už za tebe obstaral Gainward... teda pokud máš aspoň minimální průvan ve skříni...?!

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 22:08
od LuKoCH
Jo kontroluju jestli mi luftuje dovnitř
Máte někdo s těma Gainwardama někde test ? Hlavně by mě zajímalo to taktnutí na GTčko, zkušenosti, poznatky apod... hlavně co na to všechno budu potřebovat a kolik mě to bude stát

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 22:16
od DevAstor
bude te to stat asi tolik: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41820
a nekdo tady na foru psal ze ty pameti pretaktoval myslim na 1500

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 22:17
od LuKoCH
Nic víc k tomu nepotřebuju dokoupit ? k mé sestavě ?
to jako bude stačit samotná karta a tu přetaktuješ jen tak ?
nářez :D

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 22:22
od DevAstor
Jo je to narez, no k te sestave by se jeste vyplatilo prikoupit dasi 512MB pameti, stejne jako k moji. :lol:

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 22:23
od Master Awast
No zdroj by to mohl zvládnout a dokoupit další 512MB modul by taky neškodilo...

Ale za trojku to ujde....

K OC hlavně potřebuješ Riva Tuner...

EDIT: Pamlej... zase :evil: