Stránka 1 z 1

Geforce 6600 GT vs. Radeon X1300 Pro

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 12. 2006 20:48
od xmickey
Geforce 6600 GT vs. Radeon X1300 Pro
Hádáme se s kámošem kerá grafika je lepší.... Rozudte nás nebo se tady ještě pobijem :twisted:

No zalezi na tom co posuzujes

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 12. 2006 20:54
od kozzi11
Lepsi je samozrejme ta Nvidia

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 12. 2006 20:54
od Master Awast
6600GT určitě nabídne vyšší výkon....

-

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 12. 2006 20:56
od prolite
6600GT je vykonnejsia k nej sa moze priblizit az grafiky ATI radeon X1600 ...

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 12. 2006 23:43
od kurcatovium
ti lidé zde mluví pravdu :)

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 12. 2006 23:53
od Gigi
No, kdyby se mluvilo o 7600GT, tak by to bylo jasne, ale 6600GT nebude o moc silnejsi nez X1300 Pro. Skoro bych to videl na remizu.

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2006 00:22
od Konik
remizu? 6600GT rozdrti x1300pro na prach..konkurencia je x1600pro, 7600gs ddr2

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2006 09:43
od _DAVE_
Taky zde vyslovim souhlas s ostatnimi. :) V 3DM05 ktery ja s tech marku povazuji za nejlepsi pro mereni ciste grafik ma 6600GT cca 3700b, zatimco 1300PRO cca 2900b.
"Papirove" hodnoty mluvi opet pro GT 8pipe(500MHz) vs 4pipe(600MHz). Propustnost pameti opet vetsi.

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2006 09:48
od Tarwas
_DAVE_ píše:Taky zde vyslovim souhlas s ostatnimi. :) V 3DM05 ktery ja s tech marku povazuji za nejlepsi pro mereni ciste grafik ma 6600GT cca 3700b, zatimco 1300PRO cca 2900b.
"Papirove" hodnoty mluvi opet pro GT 8pipe(500MHz) vs 4pipe(600MHz). Propustnost pameti opet vetsi.


jestli se můžu zeptat na jaké sestavě jste to testoval?, protože moje 6600GT má v základu 3309bodů (jako standartně udávaná hodnota) a po přetaktovaní na 555/1111 má 3635 bodů

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2006 10:54
od _DAVE_
Osobne karty ve velkem nemerim, ale zase je treba to brat jako orientacni udaj kdy urcitou roli hraje pouzity pocitac a taky porad se vyvijejici ovladace. 6600GT na 3300b mozna opravdu zacinali, ale s vyladenym systemem a silnym CPU lze zmerit i tohle:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=2

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2006 11:10
od Chipset
6600GT bude určitě výkonnější než X1300Pro. A opravdu to nepíšu jenom proto, že 6600GT vlastním, to ne.