Stránka 1 z 1

Nenaskočí obraz po nabootování

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2007 23:40
od ANTRAX
Opakovaně se mi stává,že při nabíhání systému se po obrazovce s logem WinXP a tím modrým prevítem co tam dole běhá, potom místo náběhu přihlašovací obrazovky zůstane černo a nemám obraz. Pak to resetuju a naběhneto na výběr zda spustit v poslední funkční konfiguraci nebo běžným způsobem,dám běžným způsobem a v pořádku to naběhne. Není to pravidelné,někdy jo, někdy ne. Monitor mám připojený přes prodloužení, zkusil jsem to i bez něj ,ale je to stejný, Změnil jsem i ovladače z 6.9 na 7.1 a bez výsledku. Čím by to mohlo být a jde to nějak vyřešit?? Osobně už mě nic nenapadá,snad jen vadná grafika.

Re: Nenaskočí obraz po nabootování

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2007 23:42
od Jackal
ANTRAX píše:Opakovaně se mi stává,že při nabíhání systému se po obrazovce s logem WinXP a tím modrým prevítem co tam dole běhá, potom místo náběhu přihlašovací obrazovky zůstane černo a nemám obraz. Pak to resetuju a naběhneto na výběr zda spustit v poslední funkční konfiguraci nebo běžným způsobem,dám běžným způsobem a v pořádku to naběhne. Není to pravidelné,někdy jo, někdy ne. Monitor mám připojený přes prodloužení, zkusil jsem to i bez něj ,ale je to stejný, Změnil jsem i ovladače z 6.9 na 7.1 a bez výsledku. Čím by to mohlo být a jde to nějak vyřešit?? Osobně už mě nic nenapadá,snad jen vadná grafika. /quote]

Zkus udělat novou instalaci oken po formátu, když i pak to bude dělat, juknul bych na HW. :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2007 23:47
od ANTRAX
Přeinstalování po formátu proběhlo a dělá to stejně :?
Chtěl bych upřesnit že se jedná o grafiku Sapphire radeon 1950Pro.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2007 23:51
od Jackal
ANTRAX píše:Přeinstalování po formátu proběhlo a dělá to stejně :?
Chtěl bych upřesnit že se jedná o grafiku Sapphire radeon 1950Pro.e/quote]

Co napájení, není uvolněnej kabel ? Vypadá to na grafiku, co jí zkusit jinde, nemáš možnost, nebo naopak jinou zkusit u tebe ?

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2007 23:59
od ANTRAX
To jsem všechno zkusil, mám ještě GF 6600GT a u toho to nedělalo,kabely k napájení jsem taky kontroloval a v pořádku. Jinak když to naběhne tak ta karta frčí ostošest,žádnej problém,proto je mi to divný,že to dělá jen při nabíhání :?

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 2. 2007 00:02
od Jackal
Tak bych to viděl na reklamaci grafiky. :cry:

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 2. 2007 00:22
od ANTRAX
No to jsi mě moc nepotěšil,bohužel taky se přikláním k tomu že to bude na reklamaci :(

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 2. 2007 00:45
od Žába Puk
Minulý týden jsem ze stejného důvodu reklamoval Asus GeForce EN6600GT a úspěšně. Mělo to úplně stejné příznaky.

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 2. 2007 18:10
od ANTRAX
Takže dnes celé PC šlo na testování k prodejci karty a uvidíme jaký bude závěr.