Stránka 1 z 1

Winfast TV a PVR2 (doplneno +X-fi + Vista 64)

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 9. 2007 17:57
od Beatle
Mam problem s PVR2...
Nelze zmenit video standard jako v PVR1, pouze lze menit zeme, policko s video standardem je neaktivni a je nastaveno na PAL s kterym mi sice jde obraz, ale zvuk sumi.Potrebuji nastavit PAL B/D...Nevite prosim nekdo co s tim?

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 9. 2007 22:53
od DevAstor
Zkus jine ovladace, ja jsem zkousel 3 nez sem nasel nejake ktere funguji. :D Jednou neslo radio, u druheho se po chvili seklo nahravani.

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 9. 2007 01:05
od takito30
Jo,o.Budou to ovladače,ale vím,že když jsem jí měl,tak když měníš zemi,tak se mění i formát.Zkus vybrat nějakou zemi kde bude i zvuk.Hodně lidí jede na Polsko.... :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 9. 2007 08:18
od NiceOne
Je na to klavesova zkratka. Tusim klavesa "A" nebo "CTRL+A" nebo "ALT+A", kterou normu prepnes.

Bohuzel tu kartu uz nemam doma, tak nemohu vyzkouset, ale na 100% je to tak.

Ovladace s tim nesouvisi.

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 9. 2007 10:33
od Beatle
NiceOne : Je to tak...meni se to "A".Diky moc!

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 11. 2007 10:23
od Beatle
Tak abych nemusel zakladat nove tema, zeptam se opet zde...

Nemate nekdo zkusenost s touto kartou + X-Fi + Vista 64 ?Presel jsem prave na Vistu a nemuzu zaboha rozchodit ovladani zvuku pres PVR...totiz neni tam na vyber jako vstupni zarizeni AUX...Mozna by pomohly starsi ovladace, ale kde je sehnat?Nebo jestli Vas neco napada, byl bych moc vdecny.

Nikdo nic?:(

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 11. 2007 20:30
od Peace18
NiceOne píše:Je na to klavesova zkratka. Tusim klavesa "A" nebo "CTRL+A" nebo "ALT+A", kterou normu prepnes.

Bohuzel tu kartu uz nemam doma, tak nemohu vyzkouset, ale na 100% je to tak.

Ovladace s tim nesouvisi.

Chlape ja te znat dam ti snad pusu :D ja se stim mrcasim uz celeje den a tady to mam vyreseny a jeste tak jednoduse :D