Stránka 1 z 1

nastavení pamětí do dual

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 10. 2007 16:09
od Jar Jar Binks
Zdravím,
kde nastavím v BIOSu (na desce GA-P35-DS4) aby fungovaly paměti (2x1GB) jako duální.
Díky.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 10. 2007 16:17
od Master Awast
To se nenastavuje.. musíš je vložit do správných slotů... koukni do manuálu a tam to určitě bude rozepsáno...

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 10. 2007 16:25
od Jar Jar Binks
Takže nemusím nikde nic nastavovat? Někde jsem četl, že paměti nebudou fungovat jako duální pokud se to v BIOSu nenastaví.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 10. 2007 16:37
od Master Awast
To funguje automaticky jakmile se to správně osadí...

Předpokládám, že u Tebe to bude osazení slotů o stejných barvách...

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 10. 2007 18:44
od Tonda-B
Nebo jestli radši počítáš: osaď 1. a 3. slot.

Počítáno od procesoru.