Stránka 2 z 3

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 3. 2008 15:43
od Kalfa
Dreamer: hups, tak to ještě přeinstaluji to jsem nevěděl o tom USB... jinak teď to nefunguje tak jak má... tak snad potom, ani to tlačítko uspání se tam nezobrazí... normálně funguje, tak doufám že to neni klávesnicí....

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 3. 2008 16:29
od Kalfa
tak přeinstalováno a prostě nic... fachá furt to jedno a samé tlačítko... :( už mi to začíná štvát... prosím ozvi se na ICQ

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 3. 2008 16:52
od Dreamer
Vyskusaj odinstalovat originalne ovladace a software a nechaj nech Windows nainstaluje predvoleny ovladac, po odintalovani len odpoj a zapoj kabel. Ked to ani potom nepojde, tak s HotkeyP to asi nepojde a ked to neslo ani s originalnymi ovladacmi a software-om, vazne je to divne, neviem co by sa este dalo robit. Aky mas OS (Windows)?

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 3. 2008 18:43
od kejki3
V návodu je připojit zařízení do vypnutého PC a po zapnutí vložit CD. To je taky jediný, co v tom 5MB PDF je.
Tady je dotaz - nesnáším SetPoint, chodí to i s něčím jiným a odkaz na odemknout SetPoint http://forums.logitech.com/logitech/boa ... 3924#M3924
Ovšem, ještě pořád nevíme, proč ta tlačítka nechodí.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 3. 2008 18:53
od kejki3
1.Nemáš náhodou redukci na PS2? Už jsem našel vlákno, že v PS2 to chodí a v USB ne.
http://forums.logitech.com/logitech/boa ... 7250#M7250
Ve stručnosti s verzí softu 3.1 to funguje, s 3.3 jen v PS2.
Máš ve správci zařízení nějaké otazníky?

2.Návod Logitechu, pokud klávesnici vidíš v SetPointu,
Kód: Vybrat vše
Open the SetPoint software from the Windows Taskbar by clicking on Start, Programs, Logitech, Mouse and KeyBoard, and finally Settings.
Click the "Tools" tab.
Click on the Indicator Setting icon that is present on the left hand side.
Check "Show Keyboard Settings" box to display on-screen messages.
Click "OK
1.Spusť SetPoint, v něm Finally Settings.
2. Klikni na záložku nástroje.
3. Klikni na iconu Settings, která se ukáže vlevo na straně.
3. Zkontroluj "Show Keyboard Settings" na obrazovce.
Potvrď OK.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 3. 2008 20:11
od Dreamer
Takze je to oficialne? Ak je tam redukcia, tak ju pouzi, ja tiez pouzivam redukciu na svojej klavesnici. Potom by mal ist uz aj HotkeyP - teda ak je klavesnica vporiadku, ale mala by byt.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 3. 2008 20:36
od kejki3
Není to úplně oficiálně, je to zkušenost majitele a nemůžu přísahat, že měl Wave.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 3. 2008 22:05
od Dreamer
Ja viem ze nie uplne, ale za skusku to stoji... Je to lepsie ako preinstalovat Windows (co chcel Kalfa).

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 3. 2008 11:47
od Kalfa
hm, zkusím vše co tu je, redukce k tomu standardně není :-\

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 3. 2008 12:07
od Kalfa
tak redukci jsem našel, ale jen na myš, pro jistotu jsem to zkusil použít a nechodí to s redukcí... :(

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 3. 2008 12:11
od Kalfa
kejki3 píše:1.Nemáš náhodou redukci na PS2? Už jsem našel vlákno, že v PS2 to chodí a v USB ne.
http://forums.logitech.com/logitech/boa ... 7250#M7250
Ve stručnosti s verzí softu 3.1 to funguje, s 3.3 jen v PS2.
Máš ve správci zařízení nějaké otazníky?

2.Návod Logitechu, pokud klávesnici vidíš v SetPointu,
code]Open the SetPoint software from the Windows Taskbar by clicking on Start, Programs, Logitech, Mouse and KeyBoard, and finally Settings.
Click the "Tools" tab.
Click on the Indicator Setting icon that is present on the left hand side.
Check "Show Keyboard Settings" box to display on-screen messages.
Click "OK[/code] 1.Spusť SetPoint, v něm Finally Settings.
2. Klikni na záložku nástroje.
3. Klikni na iconu Settings, která se ukáže vlevo na straně.
3. Zkontroluj "Show Keyboard Settings" na obrazovce.
Potvrď OK.o/quote]


takže... otazníky žádný, postup dle logitechu je výsledek jen v tom že mi na obrazovku skočí otravná hláška numlock on/off a to je vše...

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 3. 2008 14:27
od kejki3
Znáš někoho s jednoduchou klávesnicí do PS2, bez ovladačů, u kterého bys to mohl zkusit čistě nainstalovat? Protože tomu nebude vadit instalace SetPointu a případný zbytek ovladače v adresáři. SetPoint koliduje s ovladači Genius, KCM, Trust a pod.
Při instalaci je potřeba vypnout všechno ostatní. Pokud to stále nepůjde, tak reklamace.
Jen ještě jeden detail, má tahle klávesnice to Fm tlačítko pro změnu funkce F1-F12? Nějak jsem ho na těch obrázcích neviděl.

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 3. 2008 19:08
od Kalfa
kejki: mám tu prázdnej oddíl disku, tak na něj hodím tu instalaci...

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 3. 2008 19:53
od kejki3
Jakože celá XP? Tady jde o to mít instalaci bez zbytků driverů.

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 3. 2008 21:25
od Kalfa
kejki: no tak jsem na ten oddíl hodil nové XP a zkusil klávesnici... instnul jsem komplet SETPOINT a funguje to, čili se to někde s něčím pere