Stránka 3 z 3

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 3. 2008 22:11
od Kalfa
tak a teď bych potřeboval zjistit co s čím? Nemáte někdo tip???

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 3. 2008 23:24
od Dreamer
Vyskusaj Startup Control Panel, tam zrus vsetky programy na vsetkych zalozkach, ktore sa spustaju po starte a potom postupne zapinaj...

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 3. 2008 07:56
od kejki3
Když nepomůže postup uvedený Dreamerem, budeš muset hledat ručně.
Klinout pravým na Tento počítač, zmáčkout 2x +, ve skrytých souborech je instalační nastavení ve tvaru jako {2E8EAC71-BFE4-417A-88F0-5A1BDFBCF5D3} - (těch je tam zpravidla více), takže 2x kliknout, pak 2x klik na Setup.ini, v Setup hledej AppName, pokud neobsahuje SetPoint, prohlížej další soubor ve složených závorkách.
Zjisti, co tam kromě SetPointu máš.

Re: Nefunkční multimediální tlačítka u Logitech Wave pomůžete?

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 4. 2008 20:16
od Kalfa
tak problém vyřešen, měl jsem tu počítač starej na zkušení co mu je, píchnu do něj tuto klávesku, nefachá ten PC, píchnu jí zpět a koukám fachá, tak mi řekněte, čím to je :D

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 4. 2008 20:24
od kejki3
Kalfa píše:tak problém vyřešen, měl jsem tu počítač starej na zkušení co mu je, píchnu do něj tuto klávesku, nefachá ten PC, píchnu jí zpět a koukám fachá, tak mi řekněte, čím to je :D


Špatný kontakt? Tedy jestli jsi ji píchnul dvakrát do stejného portu.
To je dobrý, Logitech má 5 let záruku, hoď jim to na hlavu.

Re: Nefunkční multimediální tlačítka u Logitech Wave pomůžete?

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 4. 2008 20:51
od Kalfa
kejki: zkoušel jsem 4 USB + HUB... no tak fachá, tak si jí nechám...

Re: Nefunkční multimediální tlačítka u Logitech Wave pomůžete?

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 4. 2008 20:55
od kejki3
A tlačítka taky, i Tento počítač? Tak to budeš celý týden šťastný kostlivec.
Jen aby to vydrželo...

Re: Nefunkční multimediální tlačítka u Logitech Wave pomůžete?

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 4. 2008 20:57
od Kalfa
kejki: no právě že fachá úplně všechno i tlačítka Fn+ F tlačítka, prostě všechno funguje, sám to nechápu

Re: Nefunkční multimediální tlačítka u Logitech Wave pomůžete?

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2008 21:53
od Dreamer
Tak to je dobre, mohol by si este vyskusat tie Fn+F aj s HotkeyP prosim?

Re: Nefunkční multimediální tlačítka u Logitech Wave pomůžete?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 21:19
od Kalfa
Dreamer: nefungujou ty zkratky... ale v SETPOINT tam jde nastavit místo skoro všech cokoliv

Re: Nefunkční multimediální tlačítka u Logitech Wave pomůžete?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 23:09
od kejki3
Tak to už můžeš radit tady viewtopic.php?f=920&t=1031768

Re: Nefunkční multimediální tlačítka u Logitech Wave pomůžete?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2008 20:47
od Dreamer
Kalfa - vdaka, ale ja potrebujem HotkeyP, vsetky jeho funkcie, kombinovane klavesove skratky a makra, takze si budem musiet vybrat inu "ne-logitech" klavesnicu.

Re: Nefunkční multimediální tlačítka u Logitech Wave pomůžete?

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 5. 2008 20:49
od Dreamer
Prisiel som na zaujimavy sposob ako spojazdnit multimedialne F klavesy aj s HotkeyP - teda ak F klavesy funguju predvolene ako standardne F klavesy (F1,F2...), potom je mozne v HotkeyP nastavit namiesto Fn, inu shift klavesu - napr. Win, alebo Ctrl, napr. kombinacia Ctrl+F1 by mohla vykonat funkciu pri kl. F1.

Re: Nefunkční multimediální tlačítka u Logitech Wave pomůžete?

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 12. 2008 12:38
od Natch