Stránka 1 z 2

RAM Kompatibilita

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2011 14:07
od zelvar
Zdravím mám paměti: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 20TW000BLT
A potřeboval bych zvýšit, ale nevím jestli když si koupim http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 20TW000MD3 Tak to na mě nebude řvát že to nefunguje s těma staršíma, díky za odpověď. :-)

Re: RAM Kompatibilita

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2011 14:10
od Milanr1
Samotné RAM jsou navzájem plně kompatibilní: stejná architektura, CL i frekvence.
Když je budeš mít jen položené na stole a zálibně je pozorovat, tak na Tebe asi řvát nebudou. :-D
Jestliže je hodláš instalovat do nějakého MB, měl bys především napsat typ MB. Pokud se jedná o moderní PC s řadičem RAM v CPU, pak i typ CPU.

Re: RAM Kompatibilita

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2011 14:16
od zelvar

Re: RAM Kompatibilita

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2011 14:22
od Milanr1
Moderní MB.
V Memory Support Listu sice přesně tyto moduly uvedeny nejsou, ale AFAIK by to mělo fungovat.
Nejbližší certifikovaný typ:
Kingston KVR800D2N6/4G

je technicky téměř shodný.
Prostě to vyzkoušej a pochlub se.

Re: RAM Kompatibilita

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2011 15:19
od zelvar
No maximalně pojedu na 4GB :-D

Re: RAM Kompatibilita

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2011 09:25
od KineCZek
Na 99% to pojede.

Re: RAM Kompatibilita

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2011 19:04
od zelvar
Zdravím, tak sem to hezky vybalil nainstaloval ale mam tu takový problém, když začne bootovat OS, tak se to čistě sekne a už nepokračuje.. :// Co stím? :)

Re: RAM Kompatibilita

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2011 19:14
od Bari007
Zkoušel jsi samostatně ty nové RAM?

Re: RAM Kompatibilita

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2011 19:16
od KineCZek
Memtest bezi?

Re: RAM Kompatibilita

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2011 19:52
od zelvar
Beží, ale snad na každem kilobitu od slotu 3 po 4 kde jsou ty to ramky to hodí snad 16k Erorů měl sem pocit že uplně na každem kilobitu :/ A po odpojení byly horké jako nic jineho co mam v PC, takže nejspíše reklamace? ://

Re: RAM Kompatibilita

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2011 20:19
od KineCZek
Bohuzel to nejsou zdaleka prvni Kingstonky, ktere jsou mrtve hned po zakoupeni.

REKLAMACE

Re: RAM Kompatibilita

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2011 20:48
od zelvar
Ok! Doufam že se to nestane u dalších :D

Re: RAM Kompatibilita

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2011 20:50
od KineCZek
Pro jistotu zkus jeste ty Kingstonky samotne ve slotech, kde byly puvodni pameti.

Re: RAM Kompatibilita

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2011 18:15
od zelvar
Tuž, tak mi je vyměnili, skoušeli je važně byli vadné, takže dík za rady a zase někdy :-D

Re: RAM Kompatibilita

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 5. 2011 11:32
od KineCZek
Neni zac, hlavni vec je, ze Ti to konecne bezchybne funguje.