Stránka 1 z 1

Logitech F310 jak na vibrace pod Windows 10

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 6. 2017 06:44
od onyX
Toť problém! Na Logitech F310 ikdyž nainstaluji origo ovladače tak vibrace nejdou, kolega ma jiný gamepad a tam mu vibrace taky nejdou. Musí to být nějaký softwarový trik, ale jaky? Když nechám systémový ovladač, tak taky smolík. Nevite co dělat?

Re: Logitech F310 jak na vibrace pod Windows 10

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 6. 2017 10:19
od saruman
Ako máš ten gamepad nastavený? Vzadu máš prepínač Xinput (X) a DirectInput (D). Mal by si to nastaviť na Xinput (X) ak chceš vibrácie. Samozrejme tento režim musí podporovať hra. Inak smola.

-- 27. 6. 2017 11:56 --

Tu píšu, že Logitech F310 nemá vibrácie. http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry ... pc?start=3

Re: Logitech F310 jak na vibrace pod Windows 10

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 6. 2017 06:18
od onyX
Vidím to, škoda