Stránka 1 z 1

Kuki TV - set-top box Arris 1113 - nastavení

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 7. 2019 09:40
od MarekMok
Ahoj,

namáte někdo prosím údaje pro nastavení set-top boxu Arris 1113
pro TV Kuki? Našel jsem návod na Sledovani.TV
(http://isp.sledovanitv.cz/uncategorized ... oxu-arris/)

a nějaký nekompletní pro PODU
(https://iptechnik.cz/navod-na-tovarni-n ... rris-1113/)

Původně mám box od T-Mobile a chci vyzkoušet, jestli se mi na tom
podaří rozjet Kuki. Potřebuji vědět asi hlavně HTTP server,
to by mělo prý stačit.

Re: Kuki TV - set-top box Arris 1113 - nastavení

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 7. 2019 18:24
od Python.p
Já si myslím, že se ti to asi nepovede...

Re: Kuki TV - set-top box Arris 1113 - nastavení

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 7. 2019 11:35
od MarekMok
Tak po dalším pátrání se mi to podařilo rozběhnout. 8-)

Tlačítkem na spodní straně vypnout set-top box (dioda na horní straně zhasne).
Následně tlačítko zmáčknout a držet po celou dobu kdy dioda bliká zeleně (cca 10 sekund),
dokud nezmění barvu na červenou, poté tlačítko pustit.

obr1-navod-kuki.jpg


Ihned po začátku načítání seťáku mačkat na dálkovém ovladači tlačítko tři vodorovné čárky...

obr2-navod-kuki.jpg


...dokud se nedostanu do firmware configuration menu.
Když jsem v konfiguračním menu namačkat na dálkovém ovladači číslice
7 5 3 2, které odkryjí možnost dostat se do menu advanced.

obr3-navod-kuki.jpg


V nabídce advanced je potřeba nastavit následující:

Splash Protocol: 363
Kernel Protocol: 363
HTTP Server: fw.kuki.cz.


Volba HTTP Server je až ve spodní části nabídky advanced pro zobrazení je potřeba mačkat šipku dolů na ovladači dokud se nabídka nezobrazí.

obr5-navod-kuki.jpg


Poté už jen stačí seťák restartovat.

Re: Kuki TV - set-top box Arris 1113 - nastavení

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 7. 2019 12:14
od Python.p
Tak to se hluboce omlouvám a děkujeme za návod.