Mormo píše:se to da vyresit diky diagnostiky
Trosicku se mi zda, ze si pletes pojmy. Diagnostika je "jen" diagnostika. V prekladu: Donesu to nekam, nekdo jiny se na to podiva a povi mi diagnozu - tzn. rekne "fakt je to rozbite".
Bohuzel mi unika, jak muze takove ujisteni "vyresit" problem. Ale treba jen neco spatne chapu. (?)
Za mne je reseni max toto:
https://aukro.cz/gigabyte-ga-h61m-ds2-dvi-7011980195Za predpokladu, ze moduly funguji. Takovou diagnostiku udelas lehce sam. VESKERE NIZE POPSANE ZMENY cinis za VYPNUTEHO PC PO ODPOJENI OD NAPAJECIHO KABELU.
Mas Modul 1 (klidne si je takto popis) a Modul 2. Sloty na desce mas Slot 1 a Slot 2. Pro zjednoduseni Modul 1 = M1, Modul 2 = M2, Slot 1 = S1, Slot 2 = S2.
Vypnute PC ... pro jistotu jeste jednou pripominam, i odpojene od kabelu z el. zasuvky. Vyndas oba moduly ven z PC. A zkousis ... a zapisujes mi, kdy PC najelo a kdy nenajelo:
PC bez RAMek - M1 i M2 venku, S1 i S2 prazdne - NEFUNGUJE - vim, ze ne. Ale vidis, co to dela, kdyz to nema fungovat.
M1 v S1 ... S2 volny?
M2 v S1 ... S2 volny?
M1 v S2 ... S1 volny?
M2 v S2 ... S1 volny?
Napis, ktere kombinace (ne)funguji. A 400 usetreno, protoze nic vic s tim ten "clovek z IT kramku na rohu" stejne neudela.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)
| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |