Jestli s nemýlím tak paměti mají šířku sběrnice 64bit ,tedy paměti
v sigle zapojení mají šířku sběrnice 64bit a v dualu 128bit.Propustnost by ted měla být dvojnásobě větší.
Koukám,že adre už mě předběhnul.
Opravdu stačí jen dvě ram v dualu.
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Ow3n píše:AhoJJJ! "Většina" z Vás radí, že je lepší zapojit např. 2x512MB (DDR), než-li jeden modul o kapacitě 1GB. i/quote]
Tonda-B píše:Ow3n píše:AhoJJJ! "Většina" z Vás radí, že je lepší zapojit např. 2x512MB (DDR), než-li jeden modul o kapacitě 1GB. i/quote]
Co kdybys nám řekl, jako máš desku?
U některé je lepší to první, u jiné to druhé. /quote]
Ow3n píše:Mam teď nabídku 1GB PQI PC3200 CL 2.5 za 1300,-,/quote]
SmartMole píše:Je to dualchannel ne quadchannel!
Ow3n píše:Mam teď nabídku 1GB PQI PC3200 CL 2.5 za 1300,-,/quote]
Czulibrk píše:SmartMole píše:Je to dualchannel ne quadchannel!
Jisteze to neni quadchannel, to prece ani netvrdim ! Je to 2 x Dual Channel.
Bohuzel nemam k dispozici PC, na kterem bych odzkousel, ale kdyby se nekdo takovy nasel, byl bych rad (myslim 2x512 vs. 4x256).
Bavil jsem se s clovekem, ktery takto funguje a propustnost pameti v EVERESTu se mu zvýšila (ne o procento, ale VYRAZNE ...)
Nechapu, proc se tady vsichni drzi toho DOGMATU, ze 2 x 512MB a basta, kdyz nikdo poradne nema zadna konkretni cisla.
Smartmole, prosim, prestan uzivat tyhle smaily (:roll:). Vypada to, jako kdyby sis o sobe myslel, ze si sezral celou moudrost sveta a ostatni ti nesahaji ani po kotniky ... (tomu neverim)-/quote]
SmartMole píše:Vzhledem k tomu, že jsem to zkoušel (jen tak pro zajímavost, spíš mi šlo o to, jestli tam rozjedu 1T), tak vím o cěm mluvím. Pokud tam byl nějaký nárůst oproti 2*512 tak musel mít něco špatně nastavené.
Takže jediný kdo tady teoretizuje jste Vy!t/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků