Stránka 1 z 1

AOC 7K+ úzký obraz

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2006 15:53
od Machi
Zdravím, už asi 2 roky používám k plné spokojenosti monitor AOC 7K+, ovšem před třemi dny se se z ničeho nic zůžil a značlě rozmazal oraz. Stačilo do toho trochu šťouchnout a už to bylo zase v pořádku, včera to udělalo to samé a idned se to vrátilo do původního stavu. Ovšem dneska to udělalo zase a ať dělám, co dělám nic... Nastavení absolutně neúčinné. Monitorům bohužel vůbec nerozumím a tak bych rád, kdyby mohl někdo poradit... Foto http://mirandakex.cz/temp/monitor.jpg
Díky moc...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2006 15:57
od infmtk
Rekl bych ze to bude ten samy problem jako obraz na monitoru se mi neustalo rozsiruje a zuzuje..

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2006 16:03
od Machi
Tak to potěší :( Plánoval jsem LCD a tento krásně ostrý nechat na druhý komp, kde je rozmazaný *****, ach jo...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2006 16:36
od LUC.key
nj... AOC s tema je problem porad :( Reklamace pokud mozno...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2006 16:43
od wojta
Já to mám taky u AOCčka, ale pokud je vysoká obnovovací frekvence (100Hz a víc), tak to nedělá. Ale rád bych věděl v jaké součástce je problém a rád bych jí vyměnil, případně kolik by stála oprava. Nový monitor se nevyplatí, protože tenhle má jinak obraz úplně perfektní.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2006 16:55
od jirka44
Jak to tak sleduju, tak radioamatéři a opraváři TV už asi vyhynuli. Tohle vám opraví na počkání kdokoli, kdo má doma pájku a trochu praxe s opravami TV. Podle popisu závady je to prostě někde nespolehlivý kontakt. Ostatně v tomto oboru existují jenom dvě závady - buď je kontakt tam kde nemá být anebo chybí tam kde má být.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2006 17:23
od Hans.Wolfenstein
hm, myslim, že oprava takového monitoru je dosti nerentabilní....jeho cena není dneska více jak 1000kč a oprava dnes taky není zrovna zadarmo, i když jde jen o pouhý kontakt.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2006 17:42
od LUC.key
opravari a radioamateri nevyhynuli, jen se pohybuji na jinych forech :-P ale je fakt ze to muze byt nejaky studenak ...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2006 18:00
od Machi
Ted jsem se do toho dlouhou dobu díval a žádný studeňák nic, když to bylo chvilku bez proudu, tak to pak naskočilo ok, ale při změně na vyšší rozlišení opět to samé :evil:

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2006 18:20
od metla23
Ked sa zužuje obraz odchádza nejaký kondík.Toto vám opravia v hociktorej opravovni televízorov.Tieto isté AOC mám aj ja, kámoš vymenil kondík a je to.

to jirka44: Radioamatér som aj ja ale zásadne NF.
VF mi k srdcu nejako neprirástlo. :-/

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2006 20:13
od LUC.key
metla píše:Radioamatér som aj ja ale zásadne NF.
VF mi k srdcu nejako neprirástlo. o/quote]


mas recht :-B