Stránka 1 z 1

Pripojeni reproduktoru z Hi-Fi veze k PC

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2006 09:06
od mousefromhouse
Cau, nevite nekdo ja kbych mohl pripojit repraky z hifiny k pocitaci ? resp. jestli existuje nejaa redukce na 3.5 jack ? zapojeni vypada takhle:

Obrázek


dik za rady...

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2006 09:14
od kromec
Nemuzes je pripojit na primo,zvukovka by je sama neutahla, musis met zesilovac. Na nekterych vezi byva vstup z externiho zdroje signalu ,ale na tvem obrazku ho nevidim.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2006 09:21
od Pytlík
Pokud tvoje věž má vstup pro externí zdroj signálu (což velmi často má), tak by to bylo, jak píše kolega Kromec, zdaleka nejlepší řešení.
Pokud je však věž připojena na společnou anténu, tak je nutno do antenního vstupu zařadit galvanický oddělovací člen (buď koupit, nebo vyrobit - bylo to tu mnohokrát popisováno), to kvůli brumu.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2006 09:41
od mousefromhouse
Tak sem jeste hodim kompletni orazek zadni a predni cast, snad to pomuze...
Obrázek Obrázek

Takze jestli to chapu spravne, mam koupit zasilovac, pripojit k nemu repraky a ten pak zapojit do zvukovky ?

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2006 09:45
od Pytlík
Nekupuj zesilovač, kup si kabel Jack 3.5mm - Cinch a vetkni ho Jackem do zvukovky a cinchema do AUX INPUT na tvé věži. Mělo by to fungovat.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2006 09:51
od mousefromhouse
Ok, to by bylo idealni. Dik moc. Vyzkousim to.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2006 18:32
od mousefromhouse
Takze to funguje naprosto perfektne, jeste jednou moc dekuju za rady.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2006 18:42
od fcmasakr
Přesto mohu doporučit koupi samostatného zesilovače a odpovídající repro. Sám jsem dlouho hrál přes věž ... pak odešla ... a teď si konečně užívam pořádný zvuk.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2006 20:32
od mattiash_king
Skor by som povedal ze ten "bonusovy zosilovac" by mohol repraky odpalit. To ze ti veza odisla je len tvoja smola

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2006 20:42
od fcmasakr
Proto jsem psal, že k zesilovači je třeba pořídit odpovídající repro. Nikomu neradim, aby pouštěl 150W zesilovač do bedýnek od mikrosystému.
Věž byla 10 let stará AIWA, posledních 7 let z ní fungoval právě jen ten zesilovač ...