Stránka 1 z 1

Ako vypáliť hru DVD9

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 8. 2008 08:25
od ACER.14
Dobrý deň,

Mám jeden problém... Mám hru Assassin Creed, ktorá je na DVD9! Moja mechanika ju nechce prečítať, ale Computer DVD9 mi prečíta.. Ako to je možné? Chcel som si tuto hru rozdeliť na dve DVD5, ale je tam jeden problém... Súbor data2.cab má 4,98 GB a to sa na DVD5 nezmestí... Mohli by ste mi poradiť ako tento súbor rozdeliť a ako je to možné, že mi Computer (myslím časopisové DVD9) číta?

Ďakujem

Re: Ako vypáliť hru DVD9

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 8. 2008 11:43
od soban
A proč by to neměla mechanika číst ? Jedině že je vadné DVD pokud to není nějaká nelegální kopie, a nebo je na DVD nějaká ochrana s kterou si ta mechanika neporadí.

Prostě reklamuj tu hru že nejde přečíst na té mechanice, a vizuálně to DVD skontroluj zda na něm nejsou nějaké anomálie.

Re: Ako vypáliť hru DVD9

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 8. 2008 17:06
od ACER.14
Problém je v tom, že mi mechanika nečíta ani iné DVD-R DL... a hra funguje! Je to vypálená hra... a nemali by ste nejakú radu ako rozdeliť ten .cab súbor? nejaký program čo ho otvára?

Ďakujem

Re: Ako vypáliť hru DVD9

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 8. 2008 22:00
od THeBaNDiT
ehm... klopes na nespravne dvere (forum), tu sa warez a cokolvek s nim spojene velmi netoleruje... ;)

Ale aby si nepovedal, ze neporadim, tak v najhorsom pripade si z tvojho DVD9 sprav iso na hardisk, a to spakuj cez winrar s tym, ze si to rozdel tak, aby ti to voslo na dve DVD5... a v buducnosti si to nahras z DVDciek na hardisk a iso mountnes do virtualnej mechaniky a ides...

...existuje vsak tusim aj nejaky sposob, ako spravit z DVD9 funkcne instalacne DVD5 devedecka, ale to si budes musiet pohladat sam, alebo Ti poradi niekto iny... skus ine forum, take, co ma v nazve anglicke slovo oznacujuce vojnu. 8)

Re: Ako vypáliť hru DVD9

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 8. 2008 07:47
od kejki3
Pokud je mechanika v horší kondici, první přestává číst pálená média. Zkus si půjčit jinou mechaniku.

Re: Ako vypáliť hru DVD9

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 8. 2008 13:04
od ACER.14
THeBaNDiT: No z toho by sa dali spravit dve DVD5, ale ako? Je tam subor, ktory ma 4,98 GB A povedz ty nemas ziadne vypalene hry ze tu hovoris o wareze? Ja som len povedal ze mam vypalenu hru a ziadny warez tu nesirim..
Kejki3: Mechanika ma 4 roky je to typ TEAC W520GS http://dspd.teac.de/index.php?id=381&L=1
A ostatne media mi cita a do toho DVD9 s assasinom mi urobila ryhu...

Re: Ako vypáliť hru DVD9

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 8. 2008 17:24
od THeBaNDiT
Nepochopil si ma... ja som len povedal, ze vedenie tohto fora je proti warezu na tomto fore (ak sa nemylim). Nie je to moj napad, a ani k tomu nezastavam ziadne stanovisko, take su proste pravidla fora. A som presvedceny, ze kazdy jeden uzivatel (uprimne - vratane mna) prisiel do styku s nelegalnym software-om, ale nie o tomto je tato diskusia a nemam ani chut a ciel diskutovat tu o tomto... :)

Podla mna je jednou z moznosti, ako si mozes "uskladnit" tvoje DVD9, je urobit si jeho obraz na hardisk (trebars s priponou .iso za pomoci programu ImgBurn), vznikne ti subor s velkostou trebars strelim 7528MB. Ten potom das spakovat pomocou programu WinRar trebars, navolis ziadnu kompresiu a rozdelenie trebars na subory o velkosti 100MB (alebo aj vacsie, ale take, aby sa Ti vosli na DVD5). No a potom na prve DVD napalis prvu cast suborov (kolko vojde), a na druhe DVD zvysok, a mas to ulozene na DVDckach, o to Ti asi ide, nie?

Ked to budes chciet v buducnosti nainstalovat, skopirujes si z DVDciek vsetky subory na disk, das rozpakovat na disk, vzniknute ISO nahras do virtualnej mechaniky (trebars program DAEMON Tools) a mozes instalovat a hrat a pod. Subor ISO sa da samozrejme aj vypalit, aby Ti vzniklo povodne DVD9 - to ked si casom doriesis problem s napalovackou.

Este celkom nerozumiem, aky problem vlastne mas (pises dost zmatocne, sorry), mechanika Ti nechce citat ziadne DVD-R DL, alebo len to jedno DVD-R DL, ktore mas (Assassin C.)? Pises, ze mechanika ti do DVD9 nechce precitat, ale hra funguje... Tak zrejme doslo k poskodeniu DVDcka po nainstalovani hry, preto hra funguje, ale obavam sa, ze to DVD9 uz je proste necitatelne (mozno v inej - novsej - mechanike by sa este nacitat dalo).

Re: Ako vypáliť hru DVD9

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 8. 2008 17:51
od kohutisko
ak to mozem zosumarizovat, tak tu mame nejake DVD9 v ktorom je ryha a majitel sa pyta, preco ho mechanika nechce citat?

Re: Ako vypáliť hru DVD9

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 8. 2008 18:09
od THeBaNDiT
to je tazko zistit, v prvom prispevku pise, ze mu ho necita, ale lisovane DVD9 mu precita... v dalsom prispevku pise, ze mu necita ziadne DVD-R DL... v tretom prispevku spomina na tom jednom DVD-R DL ryhu... a clovek vyznaj sa :mrgreen: Ale ved nech sa vyjadri a budeme snad mudrejsi z toho... :)

Re: Ako vypáliť hru DVD9

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 8. 2008 18:37
od ACER.14
S tym imagom som to pochopil... Viem to robit mam doma dve PC a jedno je starsie jedno je novsie.. Hru som skusal na tom novsom a normalne precitalo to DVD-R DL a hra fungovala dobre, ale to PC je otcove takze som to musel odinstalovat a skusil som to na ten stary pc.. Vlozil som tam to DVD9 s assasinom a nechal som to tam asi 1 minutu (znacka je Verbatim).. nic... Potom som doma nasiel film DVD9 Memorex a tiez necitalo... Dalej som tam vlozil DVD9 Computer a precital ho a normalne som sa tam hrabal v suboroch.. Tak som si myslel ze som ten problem vyriesil a tak som tam vlozil DVD9 s assasinom tak na 4 minuty... Mechanika stale citala a hulakala a nic.. Tak som to potom vytiahol a pozrem.. KUA ryha!! Uz som si myslel ze DVD za 80 SK je v keli.. Skusil som to do novsieho PC a tam som to v poho nainstaloval a zahral takze DVD9 sa poskodilo len na povrchu data neboli zasiahnute... Zajtra sa to pokusim rozdelit na tie dve DVD5 a napisem to tu.

Dakujem za rady

P.S: Ten moj stary PC ma 6 rokov a mechanika 4 roky.. este nedavno mi vsetky citala DVD-R DL je to asi uz vekom a treba kupit novu :D

Re: Ako vypáliť hru DVD9

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 8. 2008 23:10
od THeBaNDiT
jo, tak novu mechaniku odporucam, pri dnesnych cenach to nie je nic hrozne, ceny su uz dlhodobo na minime...

a tu som Ti nasiel postup, ako rozdelit Assassins Creed na dve DVD5 tak, aby sa rovno z nich dalo instalovat... (netestoval som to, a myslim, ze je to na cesku verziu hry... neviem, aku mas ty, ale pocul som akurat, ze postup urceny pre anglicku verizu sa neda pouzit na cesku verziu... tento by mal byt na cesku verziu)
Kód: Vybrat vše
1.Vytvor si slozku AC_DVD1
2.Do ni skopiruj cely obsah image
3.Stahni si tento rar http://rapidshare.com/files/110718362/AC_iscab.rar a skopiruj ho do prvni slozky
4.Spust dvd9to2xdvd5.bat a pockej nez se 2 cab rozdely
5.Pak smaz tyto soubory :

dvd9to2xdvd5.bat
make_list.bat
ISTools.dll
MediaBuild40.dll
ISCAB.exe
dvd9to2xdvd5.txt
00000000.256
00000001.TMP
00000002.TMP

6.Ve slozce AC_DVD1 budou pouze tyto slozky a soubory:

splash
Support
System
layout.bin
setup.bmp
data1.cab
data2.cab
_Setup.dll
ISSetup.dll
autorun.exe
setup.exe
data1.hdr
autorun.ico
autorun.inf
autorun.ini
setup.ini
setup.inx

7.Vypal obsah slozky AC_DVD1 na dvd s jmenovkou AC_DVD1

8.Vytvor si slozku AC_DVD2
9.Skopiruj do ni tyto slozky a soubory:

Crack
Support
System
layout.bin
setup.bmp
data3.cab
_Setup.dll
ISSetup.dll
autorun.exe
setup.exe
data1.hdr
autorun.ico
autorun.inf
autorun.ini
setup.ini
setup.inx

autorun.inf uprav na :

[autorun]
open=0
icon=autorun.ico

10.Vypal obsah slozky AC_DVD2 na dvd s jmenovkou AC_DVD2

Re: Ako vypáliť hru DVD9

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 8. 2008 08:35
od ACER.14
Dakujem... mam cesku verziu hry :D Mozete lock

THX :D

Re: Ako vypáliť hru DVD9

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 8. 2008 14:20
od RB_Wariorr
THeBaNDiT píše:Nepochopil si ma... ja som len povedal, ze vedenie tohto fora je proti warezu na tomto fore (ak sa nemylim).


tak tu nechytrac nakoniec si mu mozno i tak poradil a ak chces riesit s dakym tento problem tak mu porad cez SZ a nesnaz sa byt dolezity, alebo priamo nahlas topic adminovi :oboze

Re: Ako vypáliť hru DVD9

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 8. 2008 15:15
od Ukomir
Pravdepodobne nechcela prečítať v starom PC pre to,lebo nepodporovala formát disku DVD -dl,alebo +dl,-ROM. O:-)

Re: Ako vypáliť hru DVD9

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 8. 2008 15:19
od ACER.14
No neviem... nechapem to ved asi pred mesiacom este citala dvd-r dl no neva skusim sa s tym pohrat