[C++] ako ulozit exe subor

C++, C#, Visual Basic, Delphi, Perl a ostatní

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod kustom456 1. 4. 2009 20:15

ako mam ulozit exe subor tak aby som na jeho spustanie nepotreboval mat nainstalovane C++??

a keby bol niekto taky laskavy a pomohol mi ako mam urobit to aby mi C++ pocital cosinus uhla.

vopred dakujem.
kustom456
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aberez11 1. 4. 2009 20:57

ja v Ccku neviem nic ale tak hadam funkcia cos() by sa tam mohla najst :-)
dedukcia: "Tí čo s tým nemajú problémy, s tým nemajú až také problémy. Ale tí čo s tým problémy majú, s tým majú problémy.." (prednasajuci vysvetluje studentom ako sa veci maju)
aberez11
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod subdivider 1. 4. 2009 21:45

No sice sa uz pomaly konci prvy april, ale niektorych to este zrejme stale bavi... K prvej otazke, ak staticky prilinkujes funkcie z kniznic, tak ten "exac" mozes spustit takmer vsade... Inak musis samozrejme mat aj dll-ky, ktorych funkcionalitu vyuzivas. Tu druhu otazku nechavam bez komentara... :-)
subdivider
Junior

Odeslat příspěvekod kustom456 2. 4. 2009 06:14

lamam nlikto nikdy nepomoze:D
kustom456
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jancino 5. 4. 2009 14:56

Ale nie preto, ze su lami ale preto, ze sa sprosto pitaju a nepouzivaju google a help files...
Ono nikto nevie co si sa vlastne chcel opytat...
No takze ked mas exe (PE) subor tak, pokial nevyzaduje dake Dyn. linkovane kniznice mal by bezat na kazdom kompe s Windowsom ale ani v jednom prpade na to nepotrebujes spustat kompilator, pretoze v subore PE (Portable Executable) je uz program zkompilovany do nativneho kodu procesora.
A co mas vlastne za problem? (popis ho este raz a poriadne...)
Jancino
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lubos679 5. 4. 2009 15:37

Co potrebuje? Skompilovat program napisany v C++ by som povedal. :D
lubos679
Junior

Odeslat příspěvekod Jancino 5. 4. 2009 17:15

Aha on asi zdrojaku v C++ zmeni priponu na .exe a mysli, ze C++ compilator je daky browser co ten kod bude interpretovat....
Asi daky vasnivy html koder ;) ...
Jancino
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kustom456 5. 4. 2009 20:49

ani nie ale ta ono mi ten exe subor na inyom PC kde nemam nainstalovany C++ jednoducho nejde...
kustom456
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jancino 6. 4. 2009 19:29

A popis akym sposobom si program kompiloval...
Jancino
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kustom456 9. 4. 2009 00:39

ta dal som ulozit potom ulozit vsetko a potom som klikol na ten zeleny trojuholnik :D
kustom456
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jancino 13. 4. 2009 19:40

No tak potom pojdes do zlozky projektu a najdes tam exe subor ktory mozes spustat hocikde (obycajne je v adresari /bin/)...
Jancino
Junior
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků