Má Java budoucnost?

C++, C#, Visual Basic, Delphi, Perl a ostatní

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod suk 23. 5. 2011 13:17

karlos: opravdu? 1GB DDR SODIMM stoji 1k ;) Ja mam holt starej komp a vic uz do toho nenarvu. Kdyby to bylo ale neco fakt extremne staryho, tak nereknu. Ale kdyz mi MSVS na Win7 (coz je mnohem narocnejsi system nez Linux s LXDE) bezi nekolikanasobne rychlejc nez NB na tuxu, asi neni spatne jenom muj pocitac (ackoliv se uz fakt tesim, az to vymenim za neco pouzitelnejsiho)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod karlos00x 23. 5. 2011 13:29

taky jsem to driv nepouzival protoze to neslo rychlostne, uznavam ze to neni dobra vizitka, ale proste to uz tak bude kdyz to jede na javě. holt to chce patricny stroj.
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Forty- 31. 5. 2011 15:54

_ghost píše:Ac jsem nikdy ve VS nedelal, muze mi nekdo rict co umi navic oproti treba Eclipse a Netbeans? Nemyslim ted konkretni podporu pro nektery z jazyku.

Ja pouzivam uz asi 4 roky na Javu prave Eclipse a nemuzu si na nic stezovat. Pro EE jsem mel pak komercni nadstavbu MyEclipse. Rovnez pro PHP pouzivam Eclipse s PDT a zatim jsem lepsi reseni nenasel.

Na male upravy v kodu si vystacim s geany, pripadne VIMem, ale na nejakou serioznejsi praci nedostacuji (koneckoncu jsou to jen editory).


Ja v Eclipse robim dost vela a je to genialne IDE. Teraz som robil nieco s Visualkom (2010) a ani s Resharperom sa na Eclipse nechyta. Bez resharperu je to odpad. Eclipse a IntelliJ su proti Visualku vesmirne IDEcka ktore maju funkcie, o ktorych sa visualko ani nesniva. To ze Visualko bez R# nevie ani len upratovat usingy a doplnat vsetky kniznice z .NET to je katastrofa. A Visualko Express to uz ani nevravim ...

A ktosi tu zabil ze Java nema poriadnu dokumentaciu. Tak to je tiez dobra blbost, Javadoc je genialnejsi ako MSDN dokumentacia. A hlavne si mozete stiahnut zdrojaky samotnej Javy, importnut do IDEcka a kuknut sa, ako to funguje, ako je to naimplementovane.
Forty-
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Wikan 31. 5. 2011 16:29

Zdrojáky .netu si můžeš stáhnout taky a taky si je ve VS prohlížet.
Wikan
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Forty- 31. 5. 2011 16:30

Nie to nie su zdrojaky (implementacie) ale len hlavicky metod pokial viem.
Forty-
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Wikan 31. 5. 2011 16:34

Ne, jsou to kompletní zdrojáky, často i okomentované.
Wikan
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Forty- 31. 5. 2011 16:40

Mozes mi prosim spravit screenshot? U mna to tak rozhodne nevyzera.
Forty-
Junior
Uživatelský avatar


Odeslat příspěvekod Forty- 31. 5. 2011 18:55

No tak to je mile :-) Tak +1, ale stale vyssie uvedene argumenty platia.
Len tak mimochodom, ktovie preco to nieje standardny feature.
Forty-
Junior
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků