PHP - galerie obrazku ... uz nevim jak dal, poradi mi nekdo?

C++, C#, Visual Basic, Delphi, Perl a ostatní

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod gandor 2. 11. 2016 13:13

Posledny odstavec mojho predchadzajuceho prispevku...

A na to aby som napisal spravny kod najskvor musim napisat hrbu zleho kodu... Alebo inak - ako zistim, ze dany FW kod je napisany dobre ked som nikdy obdobny (len zly) kod nenapisal? A ako vies zistit co sa na pozadi deje, ked si nikdy neprechadzal kod frameworku? Tvoj sposob len FW zvadza k pouzivaniu FW "ako magia". To vo vysledku potom konci podobnymi generovanymi blbostami ako ze zrazu ti SQL-kovi server vypinda na dlzku query, lebo si prekrocil default 2MB limit, lebo si tahas blbosti - lebo nevies ze to robis (beries to ako magiu). A toto sa tiez deje...
gandor
Mírně pokročilý

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků