Stránka 3 z 3

Re: C# ukládání grafu s wifi routeru

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 6. 2022 19:19
od Víťa1
Už jsem to vyřešil tímto způsobem
edit jak to udělat aby ti skeny se ukládaly do stejného adresáře jak je ten program protože ho chci používat na notebooku ? díky

Re: C# ukládání grafu s wifi routeru

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 6. 2022 06:17
od JanFiala
Proč sem dáváš screenshoty místo kódu? Myslíš, že číst to z obrázku je lepší?

Jak zjistit složku aplikace třeba zde:
https://www.csharp-examples.net/get-app ... directory/

Re: C# ukládání grafu s wifi routeru

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 6. 2022 08:44
od Wikan
Kód: Vybrat vše
var fullPath = Path.Combine(Assembly.GetExecutingAssembly().Location, $"{DateTime.Now:HH-mm}.jpg");

Re: C# ukládání grafu s wifi routeru

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 6. 2022 17:53
od Víťa1
Další problém :-[

Re: C# ukládání grafu s wifi routeru

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 6. 2022 17:59
od Just_jo
Že by "Label1.Capture"?

Re: C# ukládání grafu s wifi routeru

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 6. 2022 19:52
od Víťa1
Just_jo píše:"Label1.Capture"?

To je potřeba dodat string a ta hodnota je string !!!

Re: C# ukládání grafu s wifi routeru

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 6. 2022 20:22
od Just_jo
Ale do "Capture" se zapisuje Boolean a ne string - ten patří do "Text"