[obecné] Veselé komentáře ve zdrojovém kódu

C++, C#, Visual Basic, Delphi, Perl a ostatní

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Howard 4. 8. 2005 13:44

Pište sem, na jaké veselé komentáře jste narazili ve zdrojácích.

Kód: Vybrat vše
/* tady by se to melo logovat, ale ja na to kaslu, neni cas */

// tohle je tak trochu prasarna, melo by to bejt v nakym
// konfiguraku, ale zadnej sem nenasel

// neco je shnileho
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lamien 5. 8. 2005 11:32

Kód: Vybrat vše
//zavrit oci, je to hnus
Lamien
Junior

Odeslat příspěvekod pocitujlasku 5. 8. 2005 12:00

//uprava pre skur..y exploder
//netusim co to ma robit
//nacitaj ko..ty do pola
pocitujlasku
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Quiark 11. 8. 2005 14:45

Ha!
Quiark
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod troomar 11. 8. 2005 19:24

Quiark píše:www.thedailywtf.com


Sem koukam kazdej den, tady se clovek nasmeje vic, nez nad nekterymi clanky na Zive :mrgreen:
troomar
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod AstorLights 11. 8. 2005 22:40

thedailywtf RULEZZZZ !!!! Diky za tenhle odkaz !!!!
Behold, AstorLights had spoken !
AstorLights
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 2ge 16. 8. 2005 09:05

Kód: Vybrat vše
// tu by to malo chodit, ale nechodi to
// prasacky nakodovane, uplny *****, ale neni cas
// skusal som to robit inac, ale neslo to, preto je to takto
SubDownloader - stahuj a nahravaj titulky k filmom pomocou opensource programu z OpenSubtitles.org
2ge
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mbing 16. 8. 2005 10:45

Kód: Vybrat vše
<!--nic-->
:mrgreen:
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Takeru 18. 8. 2005 11:58

moje oblíbený:
Kód: Vybrat vše
private void Button1_Click(object sender, System.EventArgs e)
{
   // hey there, nothin' here!
}
Get it, or get hit!
Takeru
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod troomar 3. 9. 2005 00:37

Sice to neni kus kodu, ale je to cast meho ToDo seznamu :mrgreen:

Jednalo se o mensi program v Matlabu

Kód: Vybrat vše
--OK-- doplnit prazdny vstup impicitnimi hodnotami
--seru-- vykreslit graf o neco mensi
--OK-- kontrola kroku a rozsahu t
--OK-- jednoducha nahrada t.* za t*
troomar
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vebloud 6. 9. 2005 19:15

Kód: Vybrat vše
catch (InterruptedException e) {
            // do nothing
}
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
Ex-moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod nilnilseptium 6. 9. 2005 19:30

Kód: Vybrat vše
// upraveno ve verzi 0.5.3
// mnohem efektivnejsi vykresleni a maximalni optimalizace nacitani do VertBufferu
//  !!!! PRILIS efektivni tady se budoucnu objevi chyba !!!!
- Tvoje oči!!!
- Kde?
nilnilseptium
Junior

Odeslat příspěvekod MrP 15. 11. 2005 22:37

nilnilseptium píše:
Kód: Vybrat vše
// upraveno ve verzi 0.5.3
// mnohem efektivnejsi vykresleni a maximalni optimalizace nacitani do VertBufferu
//  !!!! PRILIS efektivni tady se budoucnu objevi chyba !!!!


Jo, tak tohle mi něco říká ... 8)
MrP
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _Mike_ 15. 11. 2005 23:00

Vebloud píše:
Kód: Vybrat vše
catch (InterruptedException e) {
            // do nothing
}

Nahodou, to moze byt aj zamer, niektore vynimky obcas treba ignorovat.
_Mike_
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cache 15. 11. 2005 23:33

na taketo daco som raz narazil ja..

Kód: Vybrat vše
//vrati true ak je false, inak false
private Boolean isFalse(Boolean connection){
     if (!connection){
          return true;
     }
     return false;
}
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků