[PHP] - zapis rozlisenia obrazovky do DB

C++, C#, Visual Basic, Delphi, Perl a ostatní

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod mavin 14. 9. 2005 21:20

mam nasledovny problem, potrebujem urobit statisticky prieskum ake rozlisenie obrazoviek pouzivaju navstenici stranok. Rozlisenie viem zisit pomocou javascriptu, ale kedze ten je spracovavany na klientskej strane neviem ako tuto hodnotu zapisat do DB.
mavin
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lemur 15. 9. 2005 10:32

Staci, aby se do stranky umistil napr. pruhledny obrazek (ve skutecnosti skript) o velikosti 1x1 px, kteremu se pres Javascript predaji parametry. skript zapise udeaje do databaze a bud opravdu vrati obrazek, nebo klidne jen praznou hlavicku s "HTTP/1.1 204 No Content " .
Lemur
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vebloud 15. 9. 2005 10:50

Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mavin 16. 9. 2005 05:13

dakujem obom... o tej finte s obrazkom som doteraz nevedel...
mavin
Junior
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků